Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lesz valaha is egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha is egy normális kapcsolatom, ha nagyon nyomulós vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval lány vagyok és elég nekem valami szépet mondani, rögtön nyomulok, beszélgetni akarok, próbálom bemesélni magamnak,h viszont tetszem a fiúnak, aztán mindig pofára esek. Lesz így egyáltalán normális kapcsolatom? Hűséges, az tudok lenni, de nem igazán jutunk el addig, h azt észrevegyék. Ti is ilyenek vagytok?
2010. ápr. 11. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Érdekes. Egy lány nyomulós? :D ez a szóöszetételt még élőben nem tapasztaltam. Ha nagyon akarnám akkor még le is tesztelnélek :p de inkább most ötletet vársz gondolom. :). Szerintem nagyon sok fiú nak jól jönnél mert sok önbizalomhiányos fiú van ám, azok például lehet értékelnék. Csak egy bizonyos határ után próbálj megállni. Pl. vegyél nagy levegőt (ne túl látványosan) vagy kérdezz valamit a sráccal kapcsolatban amire nem egy mondattal válaszol és aztán hagyd hogy inkább ő kezdeményezzen. Ha nem akkor lépj le. Ne aggódj amiatt hogy ezt elszalasztottad mert ha bókolnak neked a srácok akor biztosan jó csaj vagy és majd a következő hátha bátrabb lesz majd . ;) Sok szerencsét ! :)

(Amúgy én mint pasi én értékelném az ilyen közvetlen lányokat :). )

2010. ápr. 14. 20:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon aranyosak vagytok. De akkor most mi legyen? Vegyek vissza vagy maradjak meg ilyennek? Előre is köszi mindenkinek.
2010. ápr. 14. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:

néha én is hasonló gondolkodáson kapom magam... hajlamos vagyok minden apróságot jelnek venni, pedig nem kéne :D

embere válogatja... ha látod a fiún, hogy kicsit már kellemetlenül éri magát, ha sokat "szaladgálsz" utána, nem hagyod szóhoz jutni, vagy még nem is derült ki egyértelműen hogy tetszel-e neki, akkor kicsit fogd vissza magad, ahogy azt előttem is leírták :) vegyél erőt magadon, ha te is úgy érzed, hogy túlzásba viszed: próbáld megállni hogy nem írsz neki állandóan, ne keresd a társaságát túl feltűnőnen...

de ha tényleg látod rajta hogy bejössz neki, akkor ne félj bedobni magad :)

2010. ápr. 14. 22:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!
2010. ápr. 15. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!