Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha is egy normális kapcsolatom, ha nagyon nyomulós vagyok?
Ne nyomulj, az nem mindig nyerő.
De azért legyen veled az erő.
Van aki nem szereti.
És az értelmét keresi.
Szerintem vegyél vissza.
Így leszel mindenki szemében tiszta
Helló, az ágyig ne légy nyomulós.
Ahogy valamikor olvastam, légy kedves és hajlandó. A fiúk szeretik, ha ők szerzik meg a csajokat, a nyomulás elriaszthatja őket.
Az ágyban viszont ne fogd vissza magad :)
Én Speciel szerettem az ilyen lányokat, nem mondom egy-két ilyen "nyomulás" után már én "udvarolók", de mindig jól esik az embernek ha kapja a biztatást. A másik véglet sem jó amikor a lány "rideg" és "megközelíthetetlen" vagy legalább is annak mutatja magát és vért kell izzadni míg az ember barátnője lesz. Utána természetesen odaadó meg minden, de a kezdeti szakaszban is jobb szvsz ha a lány is lelkes a fiú iránt.
Én értékelném és értékelni is szoktam. Ha pedig a lány nem tetszik akkor nem vagyok vele kedves sem. Természetesen bunkó sem hanem olyan közömbös, szóval nem értem miért hajtottak el a pasik.
Hát az a igazság, hogy a pasik nem szeretik, ha csak úgy könnyen megkapod őket.Illetve szeretik csak abból sose lesz hosszútávú kapcsolat.Tudasd velük, hogy tetszenek neked, de utána hagyd, hogy ők lépjenek.
14/L
Ha tudod, hogy mi a hibád, akkor sokkal könyebben tudsz rajta javítani (:
szóval ne nyomulj, mosogj meg ilyenek, de többet csak ha a srác akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!