Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lesz valaha is egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha is egy normális kapcsolatom, ha nagyon nyomulós vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval lány vagyok és elég nekem valami szépet mondani, rögtön nyomulok, beszélgetni akarok, próbálom bemesélni magamnak,h viszont tetszem a fiúnak, aztán mindig pofára esek. Lesz így egyáltalán normális kapcsolatom? Hűséges, az tudok lenni, de nem igazán jutunk el addig, h azt észrevegyék. Ti is ilyenek vagytok?
2010. ápr. 11. 20:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ne nyomulj, az nem mindig nyerő.

De azért legyen veled az erő.

Van aki nem szereti.

És az értelmét keresi.

Szerintem vegyél vissza.

Így leszel mindenki szemében tiszta

2010. ápr. 11. 20:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi. Igazad van. Túlzásba viszem.
2010. ápr. 11. 20:46
 3/14 anonim ***** válasza:

Helló, az ágyig ne légy nyomulós.

Ahogy valamikor olvastam, légy kedves és hajlandó. A fiúk szeretik, ha ők szerzik meg a csajokat, a nyomulás elriaszthatja őket.

Az ágyban viszont ne fogd vissza magad :)

2010. ápr. 11. 21:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Értem. Viszont én azelőtt vagyok nyomulós. Ahogy írtam, h elég csak kedveskedni, és rögtön levettek a lábamról, még ha nem is akarták. Aztán meg jönnek az üzenetek, ha van egy szabad perce, rögtön letámadom, és beszélni akarok vele, még akkor is ha látszik, h ez idegesíti. Csak később veszem észre, mikor lekoptat. Most akkor mit csináljak?
2010. ápr. 11. 21:08
 5/14 anonim ***** válasza:

Én Speciel szerettem az ilyen lányokat, nem mondom egy-két ilyen "nyomulás" után már én "udvarolók", de mindig jól esik az embernek ha kapja a biztatást. A másik véglet sem jó amikor a lány "rideg" és "megközelíthetetlen" vagy legalább is annak mutatja magát és vért kell izzadni míg az ember barátnője lesz. Utána természetesen odaadó meg minden, de a kezdeti szakaszban is jobb szvsz ha a lány is lelkes a fiú iránt.

Én értékelném és értékelni is szoktam. Ha pedig a lány nem tetszik akkor nem vagyok vele kedves sem. Természetesen bunkó sem hanem olyan közömbös, szóval nem értem miért hajtottak el a pasik.

2010. ápr. 11. 22:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ennek örülök.
2010. ápr. 12. 10:16
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát az a igazság, hogy a pasik nem szeretik, ha csak úgy könnyen megkapod őket.Illetve szeretik csak abból sose lesz hosszútávú kapcsolat.Tudasd velük, hogy tetszenek neked, de utána hagyd, hogy ők lépjenek.

14/L

2010. ápr. 14. 19:41
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. ápr. 14. 19:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ellenemre az ilyen, bár ha én nem épp úgy gondolom, akkor határozottan, de kedvesen a tudtára adom. De alapvetően nekem nincs ellenemre, hogy a csaj nyomuljon.
2010. ápr. 14. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy mi a hibád, akkor sokkal könyebben tudsz rajta javítani (:

szóval ne nyomulj, mosogj meg ilyenek, de többet csak ha a srác akar.

2010. ápr. 14. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!