Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miétt beszél velem csúnyán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miétt beszél velem csúnyán a barátai előtt?

Figyelt kérdés

A parom szokott velem csunyan beszelni, hirtelen haragu.. de a baratai elott meg undoritobban beszel velem.

de miert? Elegge "falkavezer" tipus.felneznek ra a baratai.

Igy akar vaganyabbnak tunni a szemukben?

2016. jún. 2. 18:32
 1/7 A kérdező kommentje:

Miért*

Bocsánat

2016. jún. 2. 18:33
 2/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
49%
Mert egy kicsi, meghunyászkodó nőstényfarkas vagy, aki kézre áll... azért!
2016. jún. 2. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Miért tűröd? SUB,MAZOCHISTA VAGY?
2016. jún. 2. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Mert tajparaszt és valami miatt kompenzál.

Az én ismerősi körömben alap dolog, hogy a párjával mindenki tisztelettel beszél. Nálunk ez a "menő". De faluhelyen lehet, hogy más a szokás, nem tudom.

2016. jún. 2. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Velem is ezt csinálja otthon meg egy papucs!
2016. jún. 2. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálja ezt, mert hagyod.

Egyszer tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy a barátai előtt közlöd, hogy neked eleged van egy ilyen agresszív, tanulatlan bunkóból, aki még az ágyban se nagy szám, és hagyd ott a fenébe, mielőtt meg tudna szólalni.

Másrészt meg azért ilyen, mert megmutatja a haveroknak, hogy úgy odavagy a fa.száért, hogy ha a lábát törli beléd, azt is hagyod. Egy ilyen kis fa.széhes lábtörlő meg sok tiszteletet ne várjon mástól se.

Amennyiben nem az vagy, akkor ne is viselkedj úgy!

Növessz valami tartást meg női büszkeséget, húzd ki magad, és rakd ki ezt a gyökeret.

2016. jún. 3. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:

4. válaszoló: sikerült megnevettetni, és ez nem mindenkinek sikerül! :D

Kérdező, én is ebben a cipőben voltam, viszont már szakítás után, és a haverjaival együtt röhögtek ki. Egyszer jól mondd meg neki a magadét, várd meg a reakcióját, ha nem sajnálja, és még jobban neked ugrik, akkor ez épp elég ok lesz arra, hogy hagyd a francba.

2016. jún. 3. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!