Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? A párom a hétvégén csúnyán lerészegedett, a részletekről lent!
Az a baj, hogy nem tudja, hogy hol a határ, a mérték.
Egy jó kis beszélgetésbe kezdenék, ha a helyedben lennék.
Csak sajnálni és szánni tudom azokat, akik képtelenek megállj parancsolni, ha piát látnak és jön a mértéktelen vedelés.
És ha buli van, akkor az a buli, hogy akkor csontrészegre leisszák magukat az emberek?
Páromnak és nekem nincs ilyen gondunk, egyikünk se iszik alkoholt és mi anélkül is tudunk jól szórakozni.
Első válaszoló! Szerintem az èpp elég ami történt...nem a járáson van a hangsúly.
Szerintem a lelkivilága nincs rendben..Vagy múltbeli sérelmei vannak. Most ég a képemről a bőr..ez nem az a könnyen megbocsátható dolog..
Volt már ilyen vele máskor is?
Lehet, hogy csak rutintalan ivó... mondd meg neki, hogy nuku alkohol - mi a fenének egyáltalán, főleg, ha valaki ilyen lesz tőle?
Lófast vihog, meg röhög mindenki a piától:-) Ez mennyiség kérdése. Ha az ember túlissza magát, pontvigy jár (pontosabban nem jár, mert nem tud) ahogy a hapsid.
Agressziv is lesz, sokkaljobbantudjaokosabb, esatobbi.
Szóval annyi történt, hogy seggrészegre itta magát. Mindenkivel megesik. És nem is egyszer. De ettől nem lesz szarabb ember.
Ha részegen levert volna egyet, akkor jogosan aggódnál. De nem történt semmi.
Senkit nem hülyít meg a pia, és a jellemén sem változtat, csak a gátlásait oldja fel. Tehát ha a párod piásan agresszív, akkor bizony jobb, ha megbarátkozol a gondolattal, hogy egy agresszióra hajlamos emberrel vagy együtt. Azt mondjuk nem írod, hogy az agresszívvá válás miben merült ki, ha csak az asztalra csapott és közölte, hogy nem megy haza, az belefér, ha veled volt durva, az meg nem.
Hogy egyetlen egyszer elvetette a sulykot, azért az még nem "válóok". Előfordul, bár felnőtt embernél elég kínos.
Szóval én az agressziót tartom ebből csak intő jelnek, ha amúgy régóta ismered és nem szokott gyakran ilyen sokat inni.
"Volt már ilyen kétszer." - hát akkor én nem siettetném az esküvőt, ilyen részeg sose voltam, de kínosan az már igen, szóval én bő 10 éve semmit. És tök jó, minden buli így is, sőt... én a mondat végére se felejtem ez az elejét.
Mond meg neki szépen, hogy a pia nem neki való dolog, te se iszol, szóval akkor semmi alkohol, soha, semmiért.
Ha ezt elfogadja, betartja, akkor OK, ha nem, hát...
Kérdező, legalább nekünk ne hisztériázz. Senki nem beszólogatott neked, a többség normálisan leírta a véleményét- mint én is.
Ha ennyire nem tudod tolerálni, ha iszik,akkor ülj le és beszéld meg vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!