Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? A párom a hétvégén csúnyán lerészegedett, a részletekről lent!

Figyelt kérdés
Szombaton volt egy céges buli, és a férfi kollègák kicsit többet ittak a kelleténèl. Egy munkahelyen dolgozunk a párommal, külföldön.Mikor már láttam, hogy elszabadult a pokol,mondtam neki menjünk haza, de meg se mozdult, sőt agresszívvá vált.Mikor már járni sem tudott, akkor akart elindulni, így hát elindultunk.. Borult össze vissza az utcán,ráadásul olyan beszédbe kezdett, rá sem ismertem..Egyszer elkezdett kakaskosni, hogy majd ő egyedül is hazamegy..Megbotlott, beverte a szemét, a fejét,tiszta vér volt..Mögöttünk már a rendőrség jött, kihívták a mentőket. Az estét az ügyeleten töltöttük,másnap semmire nem emlékezett a kedves párom. Égett a pofájáról a bőr. Miért van az, hogy valakit meghülyít a pia, más meg röhög, vicces, stb? Nyáron lenne az esküvőnk, félek hogy megismétlődik ez az eset..Nekem nem kell ilyen férj.
2016. febr. 9. 15:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem ő pontoz le más nickekről, hanem pl. én (egy kívülálló). Minősíthetetlen, amiket írsz, szánalmas a vitakultúrád.
2016. febr. 9. 17:12
 22/28 anonim ***** válasza:
25%

Ja, valami gyékás pajtás? Na igen, ha lenne vita, lehet lenne vitakultura is. De az amit írtam, nem vita tárgya, hanem tény. Így kicsit ciki, hogy egy állítólag képzett ember ezt 'vitatja'.

Az meg végkép ciki, hogy mások meg leszavaznak egy helytálló választ, mert nem 'vitakulturális'

Hasznos választ adtam, mert a kérdező párja nem agresszív, csupán az alkohol mennyisége tette azzá -ami igy is maximum höbérgisig fajulhatott-mivel egész közös pályafutásuk alatt ezen kívül kétszer fordult ilyen elő, kifejezetten ROSSZ tanács, és főleg rosszszándékú, azt pedzegetni a kérdezőnek, hogy ez az ember agresszív alkohol nélkül is. És kavarjon már bele az eljegyzésébe. Szóval ugyanmár...és mégegyszer, ugyanmár...

2016. febr. 9. 17:24
 23/28 anonim ***** válasza:
Amúgy ha már te is ott voltál, miért nem szóltál oda neki, hogy "Drágám,kicsit mértékkel igyál mert meg fog ártani." ?? vagy bármi ilyesmi, konkrétan végignézted,ahogy leissza magát....
2016. febr. 9. 18:20
 24/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! :) Többször szóltam rá, figyelmeztettem, hogy hagyja abba, de egy felnőtt embernek hogy parancsoljak? Kell lennie az embernek önkontrolljának. Vegyem el előlük a piát? Szépen kértem nem egyszer, nem kétszer, mit tegyek ha értetlen? Te mit tettél volna a helyemben? Valószìnűleg ez tökèletes büntetés neki most, hogy make up-ban dolgozik a lila foltok takargatása miatt..
2016. febr. 9. 19:10
 25/28 anonim ***** válasza:
70%

Dehogy mennyiség kérdése ez.

Két típusú részeg van:

1. Aki szarrá itta magát, akkor is röhög, viccelődik, pajkos.

2. Aki szarrá itta magát, egy agresszív b arom, feszült, kötekedő gyökér lesz.

A pia csak feloldja a mentális fékeket az emberben, tehát aki piásan jó kedélyű, az pia nélkül is jó természetű ember alapvetően, aki viszont kötekedős gyökér lesz, az agresszív, vagy ha kifele józanul nem is látszik, akkor rejtett agressziója van.

2016. febr. 9. 19:16
 26/28 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó erről beszéltem..hogy lelkileg nincs rendben az ilyen. Én is volt már hogy becsíptem, de sose kötekedtem, provokáltam balhét, meg ment el az eszem.
2016. febr. 9. 20:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Na jó, akkor a szellemi fogyaték rosszindulatú, más kapcsolatába irigységből belekavaró életnélküli kocka csajoknak:

Alkohol hatása, bevitt mennyiség alapján:

Normál tudatállapot: Kb 0,5 ezrelék alatt az alkoholfogyasztásnak semmilyen látható következményét nem tapasztalhatjuk, a tudatállapot ilyen mennyiség esetén még teljesen normális.

Eufórikus állapot: kb 0,3-1,2 ezrelékpont között fellépő állapot, amely során az illető kissé felszabadulttá, derűssé válik, illetve a megszokottnál többet beszél. A precíziós mozgások ügyetlenné válnak, de komolyabb egyensúlyzavarok nem lépnek fel.

Izgatottság: kb 0,9-2,5 ezrelékig alakul ki, a hangulat itt már nem egyértelműen derűs, sokkal inkább ingadozó. A delikvens adott esetben olyan dolgokat cselekszik, amit józan állapotban nem követne el. Megfigyelhetően lassulnak a reflexek, és romlik az érzékelés, valamint a felfogás. Észrevehetően bizonytalanná válik az egyensúlyérzet, súlyosabb esetben akár emlékezete is kihagyhat.

Zavarodottság: kb 1,8-3,0 ezrelék közötti állapot, melynek során a mozgáskoordináció már elég bizonytalan, és a térbeli tájékozódás képessége is romlik. A tudatos összemosódik a tudatalattival, cselekvésének szándékai nem egyértelműek. Rosszullét jelentkezhet: fejfájás, hányinger vagy hányás. Levertség, rossz artikuláció szintén jellemző, valamint a különböző külső ingerekre (főként fájdalomra) történő intenzívebb reakció.

Aluszékonyság: kb 2,5-4,0 közötti ezrelékpontok esetén fellépő állapot. Lomha mozdulatok, koordinálatlan mozgás jellemző, a reakcióidő nagyon elhúzódhat bármiféle külső ingert illetően. Fokozott rosszullét, hányás, vizelettartási nehézségek jelentkezhetnek. Súlyosabb esetben a személy képes akár a leglehetetlenebb testhelyzetekben is elaludni.

Kómás állapot: kb 3,5-5,0-ig. Teljes eszméletvesztés, kórosan alacsony testhőmérséklet. Légzés és keringés koordinálatlanná válik, rosszabb esetben a légzés leállhat, ami fulladásos halált okoz.

Halál: a durván 5 ezrelékpont feletti véralkoholszint súlyos alkoholmérgezést okoz, túlélni gyakorlatilag lehetetlen.

2016. febr. 10. 07:40
 28/28 anonim ***** válasza:

Persze nem lep meg, sok nőt lehet látni itt a gyékán, akik frankón képesek a legapróbb problémát is felfujni, és telebeszélni a kérdező fejét, hogy most aztn sűrgösen lépjen le, mert a pasija minimum Hannibal Lecter.

Unatkozó rosszindulati luvnyák ezek. Amellett hogy buták is. Valóban súlyos gond van az oktatási rendszerrel :)

2016. febr. 10. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!