Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom barátai lenéznek mit tegyek?
Beszéld meg ezt a problémádat a pároddal és kérd meg őt, hogy beszéljen velük erről.
Egyébként meg sz..rd le, hogy mit mondtak akkor, mutasd meg nekik, hogy ők mekkorát tévedtek.
Hát én a barátommal beszélnék erről, mert gondolom ez neked nagyon nem esik jól és te is szeretnél velük jóban lenni.
Nálunk a barátaival jóban vagyok, egyedül 1 valaki éreztem, hogy ne vagyok neki szimpi, aztán róla kiderült, hogy nagyon ilyen pasitársaság kedvelő és nem szereti ha vannak ott sokszor nők. Úgyhogy ilyen felszínes a kapcsolatunk, de egyre jobban kezdi megszokni a helyzetet, már 3 éve. Most már (persze nem mindig), de néha hív, ha van valami nagyobb összejövetel.
Nem tudom mit mondtak, de ha téged leszólnak akkor a barátod helyébe sem esne ez jól és úgy állnék a barátaimhoz, hogy megkérdezném, hogy ezt most miért mondták. Gyerekkori barátai, de lehet mégsem olyan jó haverok.
Kaptál gúnyos jelzőt,mikor nem is ismertek.
Ez őket minősíti.
Nem lenéznek,hanem a gyerekkori barátok elég féltékenyek szoktak lenni a barátjuk szoros kapcsolatára,ez így volt/van az én életemben is.
"Nem lenéznek,hanem a gyerekkori barátok elég féltékenyek szoktak lenni a barátjuk szoros kapcsolatára"
Hát igen, ez elég valószínű. Lehet nálam is ez a probléma, mikor nekem semmi bajom a legjobb haverjával, de mintha neki lenne velem. Többi haverjával nagyon jól kijövök, mindenhova hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!