Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátnőm barátai lenéznek!?

Barátnőm barátai lenéznek!?

Figyelt kérdés

Folyton beszólnak,utalásokat tesznek rá,hogy tanulatlan vagyok,szó se róla,csak 8 általánosom van,de 15 éves korom óta dolgozom,bnőm ugye egyetemista,így a legtöbb barátja is az,engem nem érdekelnek,bárcsak soha ne látnám őket többet,de bnőm miatt gyakran összefutok velük.

Eléggé bánt a dolog,más hogyan kezeli/kezelné az ilyen helyzetet?

2013. febr. 12. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mondd meg nekik, hogy attól, hogy csak 8 általánosod van, nem vagy tahó, mint sok más egyetemista
2013. febr. 12. 21:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Szerintem ettől csak még inkább utálnának.

Én valami békés megoldást szeretnék,de pl. akármikor elkezdek beszélni,elfordulnak másfele,meg ásítoznak,vagy miután elmondtam a mondandóm,teljesen másról kezdenek beszélni,mintha elrontottam volna a témát azzal,hogy hozzászóltam.

Már a szakításon is gondolkodtam,mert ez így kegyetlen sz@r érzés.

2013. febr. 12. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
verd szájba őket..han em megy ésszel majd megy erővel :D ami ráfér.
2013. febr. 12. 21:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Lenne kedvem hozzá:D
2013. febr. 12. 21:19
 5/11 anonim válasza:

Istenem, itt látszik hogy az iskolában elért eredmények nem tükrözik az intelligencia szintet!

Parasztok, ne foglalkozz velük :D Barátnődnek mondtad már?

2013. febr. 12. 21:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Magától is feltűnt neki,de azt mondja "ne nyavajogjak",meg hogy csak túlreagálom.
2013. febr. 12. 22:01
 7/11 anonim válasza:

Orvosis a barátnőd, vagy mi? Amúgy nem minden egyetemista ilyen, tehát barátnőd barátai parasztok... "Madarat tolláról..." A többit meg sztem érted.. ;)

F/19

És egyetemista ;)

2013. febr. 12. 22:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem mind ilyen,de ez nem segít rajtam,mert ők igen.Amúgy gyógyszerésznek tanul,meg az is nagy baj,h sokukat gyerekkora óta ismeri,így érthető,hogy nem akar összeveszni velük.
2013. febr. 12. 23:04
 9/11 anonim válasza:

Utolsó vagyok:

Az a baj, ha ilyen "sznob" barmok, akkor nehezen fognak megkedvelni, az ilyenek nemhogy azt nem veszik emberszámba aki nem egyetemista, hanem azt sem, aki szerintük "ratyi" szakon van, tehát fizika, matematika stb... Próbálj arra gondolni, hogy lehet, hogy ők egyetemisták, de rakat sz.ar emberek, tehát nem szabad adni a véleményükre. A barátnőd meg ne hagyd ott, lehet őt is cinkelik miattad úgymond, sőt valószínű, mégis szeret, mert veled van. Te kellesz neki, tehát jó vagy és ennyi ne foglalkozz velük! :)

2013. febr. 12. 23:46
 10/11 anonim válasza:

Gondolom ilyen büfészakos, kamudiplomás gyökerek, akik semmi melót sem fognak találni a híres végzettségükkel, mert egy inteligensebb egyetemista, de egy normálisabb ember nem néz le senkit a végzettsége miatt.

Ráadásul manapság rengeteg lenézett, iskolázatlan szakmunkás van, aki maszekolással sokkal többet keres, mint a híres-neves diplomások.

De legalább a barátnődnél hivatkozhatsz rá, hogy nem szívesen találkozol velük, mert ilyen gyökerek.

2013. febr. 13. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!