Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség, nagyon elrontottam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés

Tegnap este lefeküdtem a barátnőmmel hosszú távollét után. Nagyon kanos voltam, amikor szólt, hogy elég, hagyjam abba, akkor nem tettem meg, amikor pedig le akart tolni magáról, megütöttem, lefogtam és nem álltam le. Nagyon sajnálom, ezerszer megbántam, mentségemre semmi sem szolgál. Próbáltam kiengesztellni, hívtam milliószor, írtam neki, próbáltam megkeresni, de semmi. Miután elment (el tudott menni) semmi hírem róla, nem reagál vissza.

Nagyon szeretem, nem akarom elengedni, meg akarom menteni a kapcsolatot. Mit tehetnék? Hat éve vagyunk együtt, sok mindenen túl vagunk már de ilyen nem is volt még.

Ő 19, én 20.

Kérlek, segítsetek, köszönöm.

2016. máj. 31. 19:11
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a komoly, és kevésbé komoly válaszokat is :) sokat segítettetek :)
2016. jún. 4. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!