Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség, nagyon elrontottam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés

Tegnap este lefeküdtem a barátnőmmel hosszú távollét után. Nagyon kanos voltam, amikor szólt, hogy elég, hagyjam abba, akkor nem tettem meg, amikor pedig le akart tolni magáról, megütöttem, lefogtam és nem álltam le. Nagyon sajnálom, ezerszer megbántam, mentségemre semmi sem szolgál. Próbáltam kiengesztellni, hívtam milliószor, írtam neki, próbáltam megkeresni, de semmi. Miután elment (el tudott menni) semmi hírem róla, nem reagál vissza.

Nagyon szeretem, nem akarom elengedni, meg akarom menteni a kapcsolatot. Mit tehetnék? Hat éve vagyunk együtt, sok mindenen túl vagunk már de ilyen nem is volt még.

Ő 19, én 20.

Kérlek, segítsetek, köszönöm.

2016. máj. 31. 19:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
Nem gond, majd ugyanezt a bírósági tárgyaláson is szíveskedjék elmesélni! Utána pedig lámpaoltás, a börtönbe korán van villanyoltás :D
2016. máj. 31. 19:51
 12/31 anonim ***** válasza:
90%

Már ne is haragudj, de az hogy megütötted és tovább folytattad nyilvánvalóvá tette, hogy ő számodra csak egy eszköz, nem veszed őt komolyan pia ide vagy oda.

Nem szereted, mert aki szereti a párját, az nem képes ilyenre.

2016. máj. 31. 19:51
 13/31 anonim ***** válasza:
64%

Ez segít neked megnyugodni:

[link]

2016. máj. 31. 19:55
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ém egyébként úgy elvertelek volna, hogy azóta is bőgnél. Van tesója a barátnődnek? Ha nem az se baj, apja biztos van, majd ők elintézik, hogy egy ideig csak szívószállal edd a kaját.
2016. máj. 31. 19:56
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén innentől a csajt,az ő érdekében.
2016. máj. 31. 19:57
 16/31 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy olvastam a történteket, jóformán sokkot kaptam! Akkor mit gondolsz, a (volt?) barátnőd hogyan érezheti magát? De legalább azt belátod, hogy szörnyű dolgot tettél, ami mondjuk nem mintha mentség lenne erre!

Szerintem ha már megpróbálod visszaszerezni őt, akkor tényleg kezeltesd is ezt az agressziót, menj el egy szakemberhez, mert itt azért gondok vannak (meg persze visszaszerzéstől függetlenül se ártana ezzel kezdeni valamit). De lehet, hogy eleve jobb is lenne, ha ezt a lányt már inkább elfelejtenéd, nem gondolom, hogy ezek után kibékülne vele - ha meg esetleg mégis, akkor se lesz már olyan a kapcsolatotok, mint volt, soha. Mondjuk én biztosan nem adnék neked több esélyt, elkezdenék félni tőled, hogy ki tudja, ezek után még mit tennél velem!

20/L

2016. máj. 31. 19:57
 17/31 anonim ***** válasza:
64%
Ha velem ezt tenné a barátom, tuti, hogy többenl lefonánk és addig égetném, ütném a farkát míg elég nagy kárt nem okozok ahhoz hogy többé ne álljon fel!
2016. máj. 31. 19:58
 18/31 anonim ***** válasza:
86%
De miért akart leállítani a barátnőd? Talán az aktus elején is durva voltál? Hogy történhetett meg ez? Én látni nem akarnálak többé...
2016. máj. 31. 20:00
 19/31 anonim ***** válasza:
86%
Ezt csak az idő gyógyítja. De valószínűleg ennek a kapcsolatnak vége.
2016. máj. 31. 20:08
 20/31 anonim ***** válasza:
89%
Ez bántalmazás és nemi erőszak. Egy utolsó mocsok vagy, le se köpnélek mert sajnálnám rád a nyálamat. Fúj! Remélem soha többet nem áll veled szóba az a lány. És azt is hogy nem is lesz több barátnőd!
2016. máj. 31. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!