Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség, nagyon elrontottam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés

Tegnap este lefeküdtem a barátnőmmel hosszú távollét után. Nagyon kanos voltam, amikor szólt, hogy elég, hagyjam abba, akkor nem tettem meg, amikor pedig le akart tolni magáról, megütöttem, lefogtam és nem álltam le. Nagyon sajnálom, ezerszer megbántam, mentségemre semmi sem szolgál. Próbáltam kiengesztellni, hívtam milliószor, írtam neki, próbáltam megkeresni, de semmi. Miután elment (el tudott menni) semmi hírem róla, nem reagál vissza.

Nagyon szeretem, nem akarom elengedni, meg akarom menteni a kapcsolatot. Mit tehetnék? Hat éve vagyunk együtt, sok mindenen túl vagunk már de ilyen nem is volt még.

Ő 19, én 20.

Kérlek, segítsetek, köszönöm.

2016. máj. 31. 19:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
83%

Szemétláda vagy, ez az én szubjektív véleményem. Ennél nincs lejjebb...

Ami viszont objektív és tény, hogy elkövetted az erőszakos nemi közösülést. Bizony ám.

Imádkozz, hogy ő ne tegyen feljelentést, mert amúgy én megtenném a helyében.

2016. máj. 31. 20:46
 22/31 anonim ***** válasza:
90%
Engem egyszer erőszakolt meg az exem..igen, furcsa ez a kapcsolaton belüli erőszak. Már sokszor együtt voltunk, de bedurvult és többszöri kérésre sem hagyta abba, én még csak sirtam. Nem jelentettem fel, de hallani se akartam róla többet.
2016. máj. 31. 21:01
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az, hogy megmentsd a kapcsolatot, teljesen kizárt. Legyél nagyon-nagyon hálás neki, ha egyáltalán nem jelent fel.

Simán meg kellene tennie, mert ha visszamegy esetleg hozzád, olyan, mintha kést adna a kezedbe, mert kitudja, hogy mikor teszed ezt vele megint.

Ezekre a tettekre semmilyen mentség nincsen.

2016. máj. 31. 21:12
 24/31 anonim ***** válasza:
92%
Kár, hogy a nagyon-nagyon rossz emberekhez ilyenkor nem nyílik egy átjáró az interneten keresztül, mert akkor átugorhatnánk megcsinálni ezzel a gyökérrel azt amit csinált azzal a szegény lánnyal. Egy életre szóló traumát okoztál neki ezzel te retardált!!
2016. máj. 31. 22:01
 25/31 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd békén! Hogy gondolod ezt a békülést? Szerinted hogyan tudna veled ágyba bújni ezek után? Örülj, ha nem jelent fel!
2016. jún. 1. 06:57
 26/31 anonim ***** válasza:
83%
Sajnálom hogy rád pazarolt hat évet az életéből. Ha van egy kis esze a lánynak nem látod többet. Kezeltesd magad.....
2016. jún. 1. 07:38
 27/31 anonim ***** válasza:
83%
Ja és a kérdésre válaszolva, igen, k.rvára elrontottad.
2016. jún. 1. 07:39
 28/31 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a kérdező börtönbe került.
2016. jún. 1. 11:06
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
:-))))))))))))))))))))
2016. jún. 1. 11:34
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Jól tetted tesó! :D

Nagyon raj voltál! :)

2016. jún. 1. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!