Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A komoly párkapcsolat problémák forrása?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam, a legtöbb kérdés itt a párkapcsolat témakörben a komoly kapcsolatokat érinti, ki kit csalt meg, ki hol mikor kivel mit csinált, mikor bántotta meg a párját. Szóval értitek. Azt nem értem, hogyha ennyire komoly problémák (amiket itt látok leírva) forrása a komoly párkapcsolat, akkor minek loholnak utána az emberek? Miért görcsölnek rá? Volt egy kérdés régebben, "mikor sírsz többet, ha van párod vagy ha nincs párod". Elkeserítőek a válaszok, a legtöbb az hogy "ha van párom". A fiatalok többsége "élete párját" keresi 18-20 évesen, és vajmi kevesen találják meg. Nem lenne jobb elgondolkodni hogy miért van ez? Nem jobb egy olyan kapcsolatban élni ahol úgymond lazábbak a kötelékek? Jó, nem úgy értem hogy fűvel fával megcsaljuk a másikat, hanem kicsit lazítani a nagy komolykodáson. Remélem érthetően leírtam. Várom a normális válaszokat.2010. ápr. 10. 22:18
11/14 anonim 

válasza:

Utolsó! Mindjárt elsírom magam...
12/14 anonim 

válasza:

a kérdés már élből rosszul van feltévve! A komoly párkapcsolat problémák forrása? Szerinted az itteni kérdésekböl mennyi a komoly?
13/14 anonim 

válasza:

Meg kell tanulni az embernek, hogy hogyan éljen párkapcsolatban, mitől óvja meg magát...
Sokan megégetik magukat tanulás közben. Ami természetes... és Ők kérdeznek.
14/14 anonim 

válasza:

Ennyi erővel az is lehetne a kérdés, hogy tényleg mindenki terhes lesz az első lehetséges alkalommal? Ami természetesen baromság, de a gyik alapján nagyon is logikus következtetés. Nyilván én nem írok ki kérdést arról, hogy nézzetek ide tök boldog vagyok a szerelmemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!