Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig bírnátok ezt idegileg?
Szerintem mind a ketten szörnyű emberek vagytok.
Egyrészt mi az, hogy "AZZAL A FELTÉTELLEL JÖTTÉL ÖSSZE VELE, HOGY MAJD A TE KEDVEDÉRT LEFOGY"????
Másrészt meg képtelen vagy értékelni, hogy a barátnőd próbált volna belőled valami normális embert faragni, mert láthatólag az égvilágon semmi életcélod nincsen.
Harmadrészt meg az, hogy ő nem tiszteli a te döntésedet, és hogy nem érzed jól magad az új környezetben, és tovább erőltetné a családja nyomását bevetve a továbbtanulást, ez meg rá nézve gáz.
Kérdező te nekifutásból vagy ilyen hülye, vagy anélkül?
Az a baj, hogy te kikötést tettél arra, hogy fogyjon le a lány és úgy jössz vele össze. A KIKÖTÉS meg a TÁRGYA a gáz, fogod??
El sem bírom képzelni, hogy hogyan történt meg az a szitu, még belegondolni is nevetséges!
-Figyelj, ha lefogysz normális alkatúra, akkor összejöhetünk.
-Jó, oké, le fogok!
/...Úristen!!!/
Hát lássuk csak...
Ő:
- nem tudott lefogyni
Te:
- besokalltál a külfdi munkától
- képtelen vagy elvégezni egy egyetemet
- kevesebb koncentárciós képességed van mint egy kutyának
- iszol
- cigizel
- idegbeteg vagy
- és erről ugyan nem szóltál de szinte biztosra veszem hogy nem vagy egy kigyúrt, szexi macsó sem
Szóval ideje lenne magadba nézni, hogy kivel is van itt a probléma.
Nana, nem a kérdezőt kell szidni, mert a lány ugyanúgy "hibás".
Eleve ő az aki így jött össze a pasival hogy "feltételek" vannak.....
Ha most ennyire nem működik a kapcsolatotok később sem lesz jobb. Szakíts vele. Továbbá: suli. Ha nem tudsz sokáig koncentrálni és utálsz tanulni (megértem, én sem szeretek :D )hagyd ott, úgysem végzed el.
Keress egy állást és egy nőt. :) A piáról és cigiről pedig letehetnél, nagyon káros a lejtő pedig meredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!