Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meddig bírnátok ezt idegileg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig bírnátok ezt idegileg?

Figyelt kérdés

2016. máj. 25. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Meddig hallgatsz még rá?! Hagyd ott a fenébe!
2016. máj. 26. 10:32
 12/21 Sunshinedoll ***** válasza:

Szerintem mind a ketten szörnyű emberek vagytok.

Egyrészt mi az, hogy "AZZAL A FELTÉTELLEL JÖTTÉL ÖSSZE VELE, HOGY MAJD A TE KEDVEDÉRT LEFOGY"????

Másrészt meg képtelen vagy értékelni, hogy a barátnőd próbált volna belőled valami normális embert faragni, mert láthatólag az égvilágon semmi életcélod nincsen.

Harmadrészt meg az, hogy ő nem tiszteli a te döntésedet, és hogy nem érzed jól magad az új környezetben, és tovább erőltetné a családja nyomását bevetve a továbbtanulást, ez meg rá nézve gáz.

2016. máj. 26. 13:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Mi ebben az olyan felháborító? Hogy az elején megmondtam neki hogy összejövünk ha igyekszik normális alkatú nővé válni idővel? Talán kevés volt rá a 3 és fél év? :/
2016. máj. 26. 15:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Kérdező te nekifutásból vagy ilyen hülye, vagy anélkül?

Az a baj, hogy te kikötést tettél arra, hogy fogyjon le a lány és úgy jössz vele össze. A KIKÖTÉS meg a TÁRGYA a gáz, fogod??

El sem bírom képzelni, hogy hogyan történt meg az a szitu, még belegondolni is nevetséges!

-Figyelj, ha lefogysz normális alkatúra, akkor összejöhetünk.

-Jó, oké, le fogok!

/...Úristen!!!/

2016. máj. 26. 15:35
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát lássuk csak...

Ő:

- nem tudott lefogyni

Te:

- besokalltál a külfdi munkától

- képtelen vagy elvégezni egy egyetemet

- kevesebb koncentárciós képességed van mint egy kutyának

- iszol

- cigizel

- idegbeteg vagy

- és erről ugyan nem szóltál de szinte biztosra veszem hogy nem vagy egy kigyúrt, szexi macsó sem

Szóval ideje lenne magadba nézni, hogy kivel is van itt a probléma.

2016. máj. 26. 19:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Nana, nem a kérdezőt kell szidni, mert a lány ugyanúgy "hibás".

Eleve ő az aki így jött össze a pasival hogy "feltételek" vannak.....

2016. máj. 26. 21:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát ilyen alapon eleve a pasi az aki hagyta magát rábeszélni az egyetemre. Akkor most ne nyígjon itt. Nem kényszerítette senki.
2016. máj. 26. 22:11
 18/21 anonim ***** válasza:
77%
Így van nincs joga rinyálni egyiknek sem!
2016. máj. 26. 22:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Jó páran a lefogyás témán vannak kiakadva úgy látom...Nem lett szerintem kihangsúlyozva, az csak egy csalódás a tucat közül. A hozzám való viszonya a lényeg. Ha a "lefogyásos alkukötés" miatt jöttél engem lehordani, akkor inkább kérlek tartsd magadban. Kedves női kommentelők, gondolom valami nagyképű menő csávó jut az eszükbe a poszt láttán rólam, aki kb. úgy úgy adta tudtára az akkor leendő barátnőnek hogy: "foggyá le!! dagadt vagy!". Pedig nem! Elhiszem hogy titeket ilyen tapasztalatok értek, de hát az nem én voltam. :D Mintha másképpen már nem is lehetne megfogalmazni... A relatíve hosszú párkapcsolatokban, pláne együttéléssel az emberek nagy százaléka elkényelmesedik teljesen. Csak úgy "elvannak". Odakint amíg dolgoztam, napi rendszerességgel sportoltam, és a barátnőm is idehaza. Meg is látszódott az eredménye. Amióta hazajöttem ebbe a langyosvízbe azóta egyikőnk se. Nincs miért vagy kiért, nincs idő se energia. Neki a suli az elsőszámú. Pedig szeretnék tartalmasabb életet minthogy csak órákra járjak meg zh meg vizsga, a többi időben meg poshadás a tanulnivaló felett..alkalmanként napokig, úgy hogy még napfény se ér.. :)
2016. máj. 27. 18:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha most ennyire nem működik a kapcsolatotok később sem lesz jobb. Szakíts vele. Továbbá: suli. Ha nem tudsz sokáig koncentrálni és utálsz tanulni (megértem, én sem szeretek :D )hagyd ott, úgysem végzed el.

Keress egy állást és egy nőt. :) A piáról és cigiről pedig letehetnél, nagyon káros a lejtő pedig meredek.

2016. máj. 27. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!