Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdhetnék a sebesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdhetnék a sebesség imádatával?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szeretem őt, és ő is engem. Minden a legnagyobb rendben van velünk, boldogok vagyunk, csak egy bajom van. Imád motorozni! Én is szeretek, csak ha nem kettesben megyünk, hanem barátokkal, akkor nagyon megváltozik a vezetési stílusa!! Olyankor elkezd vagánykodni, szívesebben "cibálja a moci bajszát", tehát jobban megindulnak a lóerők.... szóval én nagyon féltem őt! Már többször mondtam, h nem akarom végignézni, amint egy ilyen vagánykodás alkalmával valami történik vele! Azt is mondtam neki, h ha nem tudja magát visszafogni, akkor inkább szakítsunk most, mert biztos beleőrülnék, ha végig kéne néznem a halálát......

Ilyenkor mindig azt mondja, h visszafogja magát, de amint előkerülnek a haverok, rögtön oda az ígérete! És állítja, h hülyeség, és hogy nem megy olyankor gyorsabban, vagy veszélyesebben, de én meg tudom!!!

Szerintetek mit tudok vele csinálni??

Nagyon szeretem őt, és vele tervezem az életem, de ezt nem tudom végignézni!!! Kérlek segítsetek!!!!

2010. ápr. 10. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni! Nálunk is ez van! Majd kinövi, hidd el, csak élje túl...
2010. ápr. 10. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon gyerekes és az eddigi tapasztalataim szerint olyanok szoktak így viselkedni, akiknek valamilyen kisebbrendűségi komplexusuk van. Annak aki értékes embernek érzi magát alapból (vagy fel se merül, hogy értéktelennek érezze), nincs szüksége arra, hogy ilyenekkel vívjon ki elismerést... Gondolom ez nem csak ebben mutatkozik meg, az ilyen emberek folyton félnek, hogy nem teljesítenek, pasiban a fütyiméretük, nőben pedig a nőiességük, szépségük miatt szoktak aggódni...

Ha tényleg meg akarod oldani a problémát, akkor a valódi okokat kell keresned, mert ha valaki az életét kockára teszi, annak mély lelki okai vannak...

2010. ápr. 10. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem értem meg a schumit is, 41 éves családapaként, újra a száguldó cirkuszban.
2010. ápr. 10. 18:53
 4/8 anonim válasza:

Hát szerintem ezellen semmit sem tudsz tenni... Én is ez miatt zártam le az egyik kapcsolatomat. Szerintem motorozzatok sokat együtt kettesben =) De semmiképp ne mondd neki, hogy válasszon Te és a motorozás között...

Am pasi vagyok és igen én is motorozom, gyakorlatilag ennek élek :D

Remélem tudtam neked segíteni :D

2010. ápr. 10. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Igazából ez mindig csak egy bizonyos barátjával fordul elő! Szóval az a srác tényleg őrült a motorral (de az autóval is), és ilyenkor ő is megy utána!

Nem kérném, hogy mondjon le a motorozásról, hiszem tudom, h mennyire szereti, na meg én is élvezem, csak ezek az alkalmak.....de nem lóghatok folyton a nyakán! Kell neki, h néha egy kicsit a haverokkal legyen!

Szóval itt most 10 esetből 1 alkalomról van szó!

Ő úgy gondolja, h ha ez a barátja mindig megússza, akkor ő is! Csak én ezt nem tudom elfogadni!

2010. ápr. 10. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ezzel ne mnagyon tudsz mit kezdeni. A motorozáshoz kell egy kis elborult fanatizmus, és minden motoros belekalkulálja, hogy belehalhat a hobbijába. Tudom, én is ilyen vagyok. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, de ha szereted, akkor hagyod. Ha folyton vissza akarod fogni, annak nem lesz jó vége.
2010. ápr. 15. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Jah, amúgy nekem is van ilyen haverom, akivel beőrülök, a különbség mindössze egy 6-7 év tapasztalat, tavaly egy ilyen vadulásnak köszönhetően megcsókoltam egy szalagkorlátot a bükkben. Amíg nem karamboloztam, én is ilyen voltam. De nekem nagyon nehéz a felfogásom, és nem csak egy haverral vadultam.

14:29-es

2010. ápr. 15. 14:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Úúúú remélem nem lett komoly vagy maradandó bajod!!!

Sajnos én is úgy látom, h nem tudok mit csinálni, és el kell fogadnom!! Bár most megígérte, h azzal a sráccal is normálisan fog menni!! Dehát amit nem tudok az nem fáj -tartja a mondás!!-

Azért köszönöm szépen!! És vigyázz magadra!!!

2010. ápr. 15. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!