Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon jó lány. Szeretnék vele összejönni csak félek, mert ő modell én meg egy egyszerű szakközepes vagyok. Nem tudom, hogy bejövök-e neki avagy sem. Hogy kezdhetnék vele?
Figyi azzal már elbaltáztad, hogy a csajt magasabb pozícióba emelted magadnál. Innentől TE fogod elrontani az egészet. Egy férfi nem érezhet olyat, hogy nem elég jó egy nőnek, különben kiszimatolják, és bukta!
25/f
Hol a gond?
Még ha főiskolás lenne vagy egyetemista, akkor érteném a kérdést. Egy modell nem arról híres, hogy kitanulta a szakmát, egyszerűen használja a testi adottságait. Másrészt ma már bármelyik Nő lehet modell...
15 éves
én meg 17
Szerintem táplálj illuziókat.
Viszont próbálkozz. De!! Készülj fel az elutasitásra.
Végül is egy szép lány, még barátnak se utolsó. tudom ez szörnyen hangzik .
De döntsd el, hogy ha nemet mond, sose találkozol vele többé, és olyan csajokra hajtasz, akikkel életszerbb, hogy összejössz. Ez válna a lelki egészségedre.
Hát ,pedig nem is ittam :D
szóval..
NE táplálj illuziókat. és
VAGY döntsd el, a többit..
Az is lehet ,hogy magányos, ha modell.
és ha ugy direkt odaszalad hozzád, akkor biztosan kedvel.
A nők nem csinálnak ilyet, ha nem igy éreznek.
Szörnyen fiatalok vagytok :D Bárcsak én is megint 16 éves lennék..
Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!