Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs pasim? Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs pasim? Nem tudom mi a baj velem!

Figyelt kérdés
16 vagyok, magas, vékonySzerintem nemvagyok csúnya , sőt... kedves, néha túl őszinte, humoros, okos Mi lehet a baj? miért nincs barátom?
2010. ápr. 10. 11:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nyugi, én sem kezdtem korán a pasizást. El voltam keseredve, hogy körülöttem már mindenkinek volt párja, nekem nem. Aztán nekem is lett.

Ne aggódj, meg ne eköré építsd a figyelmed.

Foglald le magad mással és amikor nem számítasz rá, jön a szerelem.

2010. ápr. 10. 11:20
 2/19 anonim ***** válasza:
51%

Nekem bejössz^^

talán mert nincs nagy önbizalmad

2010. ápr. 10. 11:22
 3/19 anonim ***** válasza:

nekem sincs csajom :D ha gondolod írj privit megadom az msn-t aztán beszélgethetünk és barátok is lehetünk ;D

15/f

2010. ápr. 10. 11:27
 4/19 anonim ***** válasza:

Olyan sok helyen hallom ezt...most kezd a tavasz hé :D

Tudom, hogy április van de eddig hideg volt mit lehet tenni.

Én csak egy könnyű receptet tudok mondani..jobb szórakozóhely, 2-3 bnőd, flörtölj szemmel, ha egy pasi néz akkor fordulj kicsit oldalra és döntsd a fejed oldalra egy picit, tehát fejjel "intesz", hogy jöjjön ide, kézzel nehogy hívd, nem nőies :)

Az én fejemet ezzel mindig elcsavarják, bár nekem sok jel sem kell, egy próbát mindenki megér.

Az, hogy hogy nézel ki..képfeltöltés, linket küldöd priviben.

Ennnyi

17/F

2010. ápr. 10. 11:36
 5/19 anonim ***** válasza:
mert túl szerény vagy!
2010. ápr. 10. 12:13
 6/19 anonim ***** válasza:

Szia:))

Menj el bulizni:)) Mosolyogj hisz nem tudhatod ki szeret bele a mosolyodba:)) Ja és fel a fejjel valahol valaki csak rád vár:)) Csak még idő kérdése:)) Sok sikert és kitartás:))

2010. ápr. 10. 12:27
 7/19 anonim ***** válasza:

Azért azt figyeled, hogy hogy rádstartolt mindenki... :)

Elég volt beírni, hogy magas, vékony, 16 éves és tessék. :)

Szerintem nem lesz semmi gondod ilyen téren, az a lényeg hogy tényleg olyan fiút válassz magad mellé, aki nem csak ezekért a tulajdonságaidért értékel, hanem azokért, amit a végére írtál. "kedves, őszinte, humoros" Szerintem ezek sokkal fontosabbak. Legalábbis nekem fontosabbak, mint a szépség. De sajnos sokszor úgy érzem hogy egyedül vagyok a véleményemmel...

21/F

2010. ápr. 10. 12:37
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszi:D

mindenkinek ;)

2010. ápr. 10. 12:41
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz privit, hátha ;)
2010. ápr. 10. 12:54
 10/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem teszel a pasiknak. Rakj fel képet magadról és megmondom a tutit.
2010. ápr. 10. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!