Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs pasim? Nem tudom mi a baj velem!
Nyugi, én sem kezdtem korán a pasizást. El voltam keseredve, hogy körülöttem már mindenkinek volt párja, nekem nem. Aztán nekem is lett.
Ne aggódj, meg ne eköré építsd a figyelmed.
Foglald le magad mással és amikor nem számítasz rá, jön a szerelem.
Nekem bejössz^^
talán mert nincs nagy önbizalmad
nekem sincs csajom :D ha gondolod írj privit megadom az msn-t aztán beszélgethetünk és barátok is lehetünk ;D
15/f
Olyan sok helyen hallom ezt...most kezd a tavasz hé :D
Tudom, hogy április van de eddig hideg volt mit lehet tenni.
Én csak egy könnyű receptet tudok mondani..jobb szórakozóhely, 2-3 bnőd, flörtölj szemmel, ha egy pasi néz akkor fordulj kicsit oldalra és döntsd a fejed oldalra egy picit, tehát fejjel "intesz", hogy jöjjön ide, kézzel nehogy hívd, nem nőies :)
Az én fejemet ezzel mindig elcsavarják, bár nekem sok jel sem kell, egy próbát mindenki megér.
Az, hogy hogy nézel ki..képfeltöltés, linket küldöd priviben.
Ennnyi
17/F
Szia:))
Menj el bulizni:)) Mosolyogj hisz nem tudhatod ki szeret bele a mosolyodba:)) Ja és fel a fejjel valahol valaki csak rád vár:)) Csak még idő kérdése:)) Sok sikert és kitartás:))
Azért azt figyeled, hogy hogy rádstartolt mindenki... :)
Elég volt beírni, hogy magas, vékony, 16 éves és tessék. :)
Szerintem nem lesz semmi gondod ilyen téren, az a lényeg hogy tényleg olyan fiút válassz magad mellé, aki nem csak ezekért a tulajdonságaidért értékel, hanem azokért, amit a végére írtál. "kedves, őszinte, humoros" Szerintem ezek sokkal fontosabbak. Legalábbis nekem fontosabbak, mint a szépség. De sajnos sokszor úgy érzem hogy egyedül vagyok a véleményemmel...
21/F
Köszi:D
mindenkinek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!