Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem bízik bennem?
Van egy lány akivel már lassan egy hónapja randizgatunk és bevallom oda vagyok érte,megtaláltam benne mindent amit kerestem. Ö is nagyon jól érzi velem magát,de nem bízik bennem. Attól tart hogy nem lennék hűséges hozzá hosszútávon amit egyáltalán nem értek hogy miből gondol. A másik pedig az hogy nem hiszi el hogy legális módon keresem a pénzt teljesen alaptalanul,életembe nem csináltam illegális dolgot ,de nem hiszi el hogy ennyi idősen hogy lehetek jómódú én elmondtam neki ,hogy milyen sokat tettem ezért ,de nem akar igazán hinni nekem,mert mittudom én kik a családjábol telebeszélték a fejét.
Szerintetek hogy tudnám bebizonyítani ,hogy teljesen alaptalanok a félelmei? Miért csinálja ezt?
1. a hűség gondja: önbizalom hiányos a kicsike, és képtelen elhinni, hogy ő elég jó neked ahhoz, hogy hosszú távon megmaradj mellette
2. munka kérdése: a kicsike még befolyásolható is, főleg úgy, hogy nem neked hisz, aki benne van a dolgokban, kész tényekkel tudod bizonyítani, de ő inkább azoknak hisz, akiktől teljesen távol áll ez a dolog. Felfoghatatlan számomra, hogy miért nem az érintettnek hisz, tehát neked.
Most mondjam azt, hogy vidd el a munkahelyedre, mutasd meg neki a papírokat, vagy bános is én mit, de valami KÉZZEL foghatót, ha egyszerűen ilyen értelmi szinten van, hogy neki ez kell, ha nem elég, sajnos, neki a te szavad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!