Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem bízik bennem mit tegyek?
Barátom azt hiszi rendszeresen meglopom, mert nem tud vigyázni a pénzére. Mindennél jobban szeretem őt, ő a mindenem, 3 éve vagyunk együtt és amikor mondom neki hogy nincs is nálam olyan címletű pénz meg egyébkét is miket feltételez, akkor nem hisz nekem ésnazt mondja hogy hazudok és félrebeszélek.
Egyszerűen nem hiszi el amit mondok.
Szerintetek mit kellene temnem?
Addig fajult a dolog hogy már ki akar dobni engem emiatt és ötletem sincs hogy mit mondhatnék neki.
Sosem hazudtam vagy loptam tőle és a családjából sem nézem ki, ugyhogy nem is értem honnan ez a vádaskodás.
Nagyon szeretem és meg akarom őt tartani, de nincs már ötletem sem mivel érjem el.
Segítsetek légyszi.
Miért kéne bíznia egy nőben?
Ne tanítsd a butaságra szegény gyereket.;)
Hagyjad már, tiszta hüye!
Én a második ilyennél kivágnám, mint macskát a fűre. Ha ilyen ostoba, akkor egészségére, de engem ne vádoljon lopással, meg hazugsággal, és ha ennyi bizalma sincs felém, akkor semmi értelme a kapcsolatnak.
Ezt így, higgadtan megmondanám, és pakolnék (neki).
A barátodnak nevezel egy olyan pasit, aki azzal vádol, hogy meglopod?
Jobb, ha kilépsz az életéből, mert a bizalom részéről nulla, erre meg nem lehet építeni egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!