Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bízik bennem?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy a pasim állandóan bizalmatlankodik, és ezzel kikészít. Soha nem adtam rá okot.

Ha együtt vagyunk, mindig megnézi a telefonomat, ha esetleg jelszót váltottam Skype-on, azt azonnal számon kéri.

Ha nem vagyunk együtt, 2 óránként ellenőrízget, mit csinálok, beszélgettem-e valakivel stb. Az is zavarja, ha a szomszédolok, ha hímnemű az illető. :)

Normális???????

2016. máj. 12. 12:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem. Ha az én pasim ezt csinálná, mer repülne.

Betegesen féltékeny emberekkel szóba se állnék.

2016. máj. 12. 12:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Sosem volt ilyen velem sem még, amúgy nem magyar a fiú, ha ez számít.
2016. máj. 12. 12:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, ez beteges féltékenység, ami az Ő PROBLÉMÁJA, nem a tiéd, viszont ilyen emberrel egy percig nem szabad együtt maradni. Családomban volt ilyen kapcsolat, és NAGYON csúnya vége lett.
2016. máj. 12. 13:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. :)
2016. máj. 12. 13:06
 5/13 anonim ***** válasza:

A féltékenység a világ minden nemzettségében előfordul, mindegy, hogy magyar vagy nem. :D

Esetleg kérdezd meg, hogy: bb, mi a szar? mi bajod lett hírtelen?

2016. máj. 12. 13:19
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt mondogatja, egyek vagyunk, az övé vagyok. Eddig azt hittem, viccel. :(
2016. máj. 12. 13:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Tudod a mai megcsalós világban valahol jogos. Szeret és érdekeled.

Persze féltékenységben is van egy határ, ő már átlépte ezt.

Talán beszélj vele.

2016. máj. 12. 13:30
 8/13 A kérdező kommentje:

Beszéltem már, semmi. Régóta vagyunk együtt, soha nem merült fel bennem, hogy más kellene.

Ő viszont házas volt, mikor megismerkedtünk, de már régóta külön éltek.

Minden szempontból megfelel nekem és ezt mindig mondom is neki. De ez már sok így.

Szerintem beteg sajnos. :(

2016. máj. 12. 13:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem egyáltalán nem tartozik a normális kategóriába. Pláne az ilyen kijelentések mint, hogy egyek vagyunk meg az enyém vagy, az ilyenek akár már pszichológiai problémára is utalhatnak..
2016. máj. 12. 14:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Megszabadulni se lesz könnyű tőle...
2016. máj. 12. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!