Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bízik bennem?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy a pasim állandóan bizalmatlankodik, és ezzel kikészít. Soha nem adtam rá okot.

Ha együtt vagyunk, mindig megnézi a telefonomat, ha esetleg jelszót váltottam Skype-on, azt azonnal számon kéri.

Ha nem vagyunk együtt, 2 óránként ellenőrízget, mit csinálok, beszélgettem-e valakivel stb. Az is zavarja, ha a szomszédolok, ha hímnemű az illető. :)

Normális???????

2016. máj. 12. 12:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat. :)

10: Mire gondolsz, zaklatni fog?

2016. máj. 12. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy az előtted lévő barátnője megcsalta és fél ettől hogy megint megtörténik mondd meg neki hogy változzon mert ez a későbbikben csak rosszabb lesz és neked lesz rosszabb és ha nem változik jobban jársz ha mást keresel mert nem egészséges és ilyen kapcsik okoznak bántalmat és stb stb
2016. máj. 13. 02:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Én azt mondom, éreznie kell, hogy ez egy biztos kapcsolat, hiszen ezt közvetítem felé, kimutatom az érzéseimet mindig. Valami vele nem okés sajna.
2016. máj. 13. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!