Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna ha tudnád a párod, facebookon, mindig rákeres ismerős szingli csajokra?
"Mondjuk azt sem hiszem el aki azt mondja,hogy soha nem lesne bele a párja "dolgaiba"." - Nem kötelező elhinni, ettől függetlenül létezik. Még életemben sem néztem bele mások levelezéseibe, nem is most fogom elkezdeni. Nagyon szánalmas, gusztustalan dolognak tartom, nem tudnék utána tükörbe nézni. Ha már idáig eljut valaki, hogy ennyire bizalmatlan, akkor mi a francnak van kapcsolatban. Az én szememben és eddigi tapasztalataim alapján, ha nincs teljes bizalom, megette a fene az egészet.
"Igazából akinek nincs mit takargatnia,az miért akadna ki ha belenéznének a saját "dolgaiba"?Én ha tudom nincs vaj a fülem mögött,nem akadnék ki.Miért is ne nézhetne bele valaki ha utána megnyugodna,hát én pont nem azt találtam amit szerettem volna most mondjuk." - Nincs vaj a fülem mögött, semmit nem találna az illető, de nekem már az elv miatt ezek után nem kéne, mint társ, vagy akár mint barát. Ha ennyire nem tudja tisztelni azt a minimális magánszférát, amit igenis megtartok, akkor menjen a francba.
És most jöhetnek azzal itt egyesek, hogy jó kapcsolatban nincs magánszféra - nekik most elmondanám, hogy szerintük (!) az a rossz kapcsolat, ahol van magánszféra, szerintem pedig fojtogató és masszívan sz-r az a kapcsolat, ahol nincs. Nem vagyunk egyformák és nem mindenkinek az a boldogság, ha teljesen összeolvad a párjával és megszűnik egyénnek lenni. Különben sem tartoznak rá olyan dolgok, amiket a barátaim ott megosztanak - velem, nem pedig vele. Nem beszélem ki mások titkait a férjemnek sem, nem ettől lesz jó a kapcsolatunk. Bár eszébe sem jutna kutakodni, ő is ugyanúgy elítéli. Megsúgom senki nem rejteget semmit, a mobilomhoz, laptomomhoz bármikor van hozzáférése, nem dugdosom előle, ez fordítva is így van.. De hatalmasat csalódnánk egymásban, ha ezzel visszaélnénk, az biztos.. nagy arcon csapás lenne, ha ennyire semmibe nézné a kapcsolatunkat, hogy kutakodjon utánam a hátam mögött, amikor mindig mindenben őszinte és egyenes voltam és nem adtam okot bizalmatlanságra.
Én nem a férfiaknak hiszek, férfiakban bízom, hanem abban az egyben, akit magam mellé választottam. Mondom ezt úgy, hogy csaltak már meg, vertek is át, de annak mindig van jele és kiderül anélkül is, hogy nyomozzak és bizonyítékokat gyűjtsek. Ha meginog a bizalmam valami miatt, akkorra már amúgy is ott tart a kapcsolat tapasztalataim szerint, hogy nem igazán oszt vagy szoroz, ha van kézzelfogható bizonyíték, nekem legalábbis nem lenne rá szükségem.. Megadom mindenkinek a tiszta lapot amikor úgy döntök, kapcsolatba lépek (szeretek egyébként független és egyedülálló lenni, sosem volt csak azét valakim, hogy "legyen", így nem kapaszkodom görcsösen valamibe, ami boldogtalanná tesz, bizalom nélkül pedig nem tudok boldog lenni), ha ez a lap annyira összekoszolódik a kapcsolat alatt, hogy nem tudok már bízni az emberben, ott akkor már más komoly bajok is vannak.
Elhiszem, hogy nem beteg leskelődő nő vagy, ha esetleg a szavaimból nem ez jött volna le, akkor elnézést.. Viszont nem érzem azt sem, hogy ha nem találtál volna semmit, akkor megnyugodtál volna. Igazából szerintem nem is találtál semmit, mert mint ahogy az első kommentemben is írtam, az, hogy megnézegeti ezeket a nőket facebookon, nálam annyira nevetséges apróság, hogy nem éri el az ingerküszöböm, de tisztában vagyok vele, hogy biztos lábakon álló kapcsolatban könnyű így érezni. Szerintem ha valami ilyesmi már számodra gyanús, ott önmagában nem ez a cselekedet maga a gond, hanem a kapcsolatotok szilárdságában nem vagy biztos, talán több egyéb ok miatt. De persze nem vagyok gondolatolvasó, lehet, hogy tévedek.
27 vagyok amúgy.
Nem azt mondtam, hogy elítéllek, hanem azt, hogy ez nagyobb probléma, mint amit ő csinál.
De ha ő kutatott utánad, ráadásul már a kapcsolat elején, az még nagyobb probléma! Ezt beszéljétek meg egymással, mert így már igencsak húzós a dolog!
Engem is rohadtul zavarna, ha rákeresne csajokra. Főleg, ha állandó jelleggel, mert az azt jelenti, hogy komolyabban megfogta ott valami, hogy folyton eszében van, hogy rákeressen gyakran.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!