Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem, a facebookon, írt egy ismerős csajnak, hogy. A többi lent. Ti mit gondotok ez randi burkóltan?
Szerintem neked hiányzik egy kis szabadság és csajos esete!
Ha nincs bizalom, akkor nincs boldog párkapcsolat sem. Én nem izgatnám magam ezen, mert ha "megcsalnak" (megtehetik szabad ország), akkor előbb utóbb kiderül valamilyen úton módon. Én közel sem vagyok egy főnyeremény, ezzel tisztában vagyok, tehát senkire nem kényszerítem magam. Nem fogok azon idegeskedni, hogy mikor talál nálam jobbat, vagy mikor jön valaki aki szemet vet rá. Ezek életszagú dolgok, előfordulnak.
Én megbeszéltem a párommal, ha nem akar, ha már nem szeret ne maradjon mellettem. Nem kell megcsalnia azért kár a becsületét a sárba dobni. Én elengedem menjen nyugodtan.
Szóval kattogna ilyen hülyeségeken a halál. Beszéld meg a pároddal, hogy mi van, mi merre hány méter és akkor bízz meg benne. Ha meg nem tudsz, akkor ne ragaszkodj hozzá görcsösen, mert ennek semmi értelme.
Ebből nem gondolnék arra, hogy randira hívja a lányt, mert a cserép hiányzik....
Amúgy meg elhagytad...oké hogy kibékültetek, de valami még ott nem 100-as.
Szerintem meg csak igyekszik szerezni egy kis fusimunkát.
Esetleg bírja a csajt, és segíteni akar neki, mert mondjuk ő is egyedül él.
Ebből még nem következik, hogy megcsalna.
Az inkább a gond, amit körítésnek leírtál.
Egyszer elváltál, és belefutottál egy agresszív emberbe. Most meg reméled, hogy megváltozik, 4 év után.
Egyébként meg külön éltek, és azért akarsz békülni, mert egyedül nem boldogulsz.
Te atya ég!
Szerintem itt van a baj, nem a fb beszélgetésben.
Nem bízol benne, ezért is olvastál bele a levelezésbe, amit nehéz orvosolni, főleg ha külön is vagytok, nem is jó a kapcsolat, stb.
Csak a gyerek miatt nem érdemes együtt maradni, látogathatja gyakran, segíthet a felügyeletben, stb. Bár így nehéz, hogy ész nélkül messzire költöztél, lesz ami lesz alapon, mert látszik hogy nem gondoltad át alaposan.
Ebből a kapcsolatból már nem lesz sz.ar se, ha elfogadod egy másik ember véleményét.
Hiányzik egy cserép... = megcsal
Embertelen jó ez az oldal! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!