Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna ha tudnád a párod, facebookon, mindig rákeres ismerős szingli csajokra?
Figyelt kérdés
Mert az enyém rákeres ,de mindig ugyan azokra...közös laptopunk van,és a jelszót megjegyzi,így néha,megnézem kiket néz meg.2016. máj. 19. 10:07
1/18 anonim válasza:
Nem zavarna, de nem is nézegetném a pasim accountjait egyik oldalon sem. Legyen már az embernek egy kis magánszférája.
2/18 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna. Bár néha én is csinálok ilyet. Szerintem az az egészséges ha nem nézed meg,hogy kiket néz.:D különben te bolondulsz bele a féltékenységbe.
4/18 anonim válasza:
zavarna, de az is, h kutakodnak utánam = bizalom nulla..
5/18 anonim válasza:
Igaz én sosem süllyednék ennyire mélyre, hogy a férjem után kutakodjak, de ha megtudnám, hogy ezt csinálja, nem zavarna egyáltalán, annál többre értékelem magam és a kapcsolatunk, hogy ilyen pitiáner dolog egyáltalán elérje az ingerküszöböm.
6/18 anonim válasza:
Undorító dolog másnak az accountjában az illető háta mögött kutakodni. Amúgy megnyugodhatsz, az összes férfi a jól kinéző nőismerősei facebook képeit bújja. Esténként, a dolgozószoba magányában meg még mást is...
7/18 anonim válasza:
Nem tetszene, de ennél sokkal nagyobb probléma, hogy te kutakodsz utána. Nem lesz ez így jó!
8/18 A kérdező kommentje:
Az,hogy megnézem magamtól eszembe se jutott...az előző páromnál soha nem is néztem ilyeneket, kb 10-éve nem is tudtam,hogy lehet nézelődni a keresési előzmények között.A mostani párom kezdte el,amikor megismerkedtünk.nálam volt,és én elmentem dolgozni,mikor hazaértem akkor kezdett számon kérni,hogy ezt és ezt mikor miért...néztem csináltam a gépen.Akkor mondta megnézte a keresési előzményeimet és ezt-azt látott,vagy volt,hogy beírta a nevem,és megtalált régi fórumokon,és beleolvasott,nekem ilyen soha nem jutott eszembe.És mivel ezt csinálta,csinálja én is úgy gondolom nekem is lehet.
2016. máj. 19. 11:31
9/18 anonim válasza:
Hát, akkor összeilletek. Sok boldogságot.
10/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt sem hiszem el aki azt mondja,hogy soha nem lesne bele a párja "dolgaiba". Igazából akinek nincs mit takargatnia,az miért akadna ki ha belenéznének a saját "dolgaiba"?Én ha tudom nincs vaj a fülem mögött,nem akadnék ki.Miért is ne nézhetne bele valaki ha utána megnyugodna,hát én pont nem azt találtam amit szerettem volna most mondjuk.
2016. máj. 19. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!