Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza? Tanulmányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Tanulmányok elé helyezni a párt?

Figyelt kérdés

Egészen friss kapcsolatról van szó, nagyjából egy hónapja alkotunk egy párt. Problémánk eddig nem igazán volt, szép is lenne akadna, annyiról lenne csak szó hogy panaszkodik kevés időt töltünk együtt,- ami tény , vagy nem tudom mennyire 3 naponta találkozunk,-de egyenlőre ennyi tellik ki tőlem. Nem azt mondom hogy nem lennék szívesebben vele vagy hogy nem igényelném,de nekem itt az egyetem, van mivel foglalkoznom. Ez mellett nem tudok minden este mászkálni vagy az internetet bújni mert nem hanyagolhatom el. Ő már végzett az iskolával, meg van neki az hogy miből fog megélni a jövőben,-családomban lenne hasonló vállalkozás mint neki az én fejem sem fájna de nálam nem ez a helyzet.

Szeretem és nem szeretném elhagyjon ezért, de párból lehet akárhány, 20 év múlva ki tudja mi lenne, nem dobhatom el a tanulmányaim főleg ha eddig eljutottam s nem kis munkám volt benne. ( nem kérte hagyjam ott a sulit,de nem is szeretném ide kössön ki)! Nem vagyunk 30 éve házasok minden percben együtt legyünk mellesleg én sem rángatom el munkából azért mert én épp rá érek.

Melyikünknek van igaza?

19/L, a srác 24

2016. máj. 18. 18:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet a hétvégente együtt alvás :) Utána 2-3naponta találkozni, hétvégente együtt aludni :)
2016. máj. 18. 18:44
 22/29 A kérdező kommentje:
Akkor már csak neki kell felvázolnom a tervet. Köszönöm a válaszokat! :)
2016. máj. 18. 18:45
 23/29 anonim ***** válasza:
Ez a 3 naponta találkozunk nagyon gyerek kapcsolatra utal. Nem hiszem, hogy bármiben befolyásolná a tanulmányaidat, ha pl 2 naponta együtt aludnátok. Én is jártam egyetemre, sportoló is voltam mellette heti 5 edzéssel, mégis jutott időm a kapcsolatomra. Szóval én ezt így nem hinném el. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja.
2016. máj. 18. 20:00
 24/29 anonim ***** válasza:
mindenképp a tanulást hélyezd előtérbe, az sokkal fontosabb, gondolj a jövődre, tarts ki e mellett, hidd el megéri
2016. máj. 18. 20:15
 25/29 anonim ***** válasza:

Első a tanulás.

Én munka mellett fejezem be az egyetemet és vizsgaidőszakban csak vizsganapokon találkozunk, olyankor tudom rászánni azt az estét. Egyébként minden nap rohanok haza meló után tanulni. De ennyi. Azt az egy hónapot mindenki kibírja :)

2016. máj. 18. 20:39
 26/29 anonim ***** válasza:

Nálunk a párom 40 éves én 30. Simán van olyan hét, hogy nem találkozunk, de általában heti egyszer, estére és éjszakára. Mindketten hétvégén is dolgozunk. De ez van.

Szerintem egy egyhónapos kapcsolat ne befolyásoljon az életedben. Az még csak ismerkedés. Nem lehet úgy lediplomázni, ha minden nap randi, meg telefon meg sms meg mittudoménmi van. Szimpla birtoklási vágy a másik részéről. Örülhetne hogy

2016. máj. 18. 20:56
 27/29 anonim ***** válasza:
... szorgalmas vagy és éretten gondolkozol.
2016. máj. 18. 20:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Más-más életszakaszban vagytok egyébként, a te álláspontod is érthető hogy a tanulás az első és az övé is hogy kapcsolatra vágyik, nem akar évekig csak ismerkedni mert pl pár év múlva feleséget, családot akar mert nem 30felett akkor elkezdeni családot alapìtani, hanem addigra fel akarja építeni már. Te nem akarsz pár év múlva ilyet ebből ìtélve ami nem gond de ezt tisztázni kell! Így nem időhùzás és nyűglődés, különben csak veszekedés lesz. Ha nem egyeznek az igények, akkor elveszett az egész. Egymás fejéhez fogjátok csak vágni a dolgokat.

Ennyi idősen nekem is a tanulás volt az első, nem is akartam komoly kapcsolatot, elég volt ha hétvégén találkoztunk max de miután végeztem a következő cél jött, ez a rendje a dolognak. Ő már kipipálta a tanulást és a munkát, a család jön nála.

Akkor már én is úgy jöttem össze a párommal hogy igen minél gyakrabban találkozzunk, legyünk együtt hogy lássuk mi lesz belőle, nem akarunk évekig randizni, az elején tisztáztuk is hogy nem hétvégi kapcsolatot keresünk! Működik, most a saját lakás a cél, utána gyerek.

2016. máj. 19. 07:05
 29/29 anonim ***** válasza:

Előző, igazad van, de annyit szeretnék hozzátenni, hogy az együttélés nem olyan időigényes, mint a járás.

Együttélve közösek az esték, de nem folyton egymással foglalkozik az ember, lehet hogy az egyik tanul amíg a másik olvas, vagy a másik kitakarít, amíg én főzök stb.

Járáskor minden találkozás egy program, és ezt nem lehet vkitől elvárni. Az embernek nincs heti több estéje idemenni, odamenni, filmet nézni, kirándulni. De ennyi pénze sincs az átlagembernek.

A járasnál minden idő, amit az ember a másikra fordít plusz idő, amit utána az alvási, tanulási, takarítási idejéből ki kell gazdálkodni, nemcsak tanulás alatt, hanem pályakezdőként is. Főleg ha nő, akkor még a szülések előtt meg kell tanulni a szakmát, olyan gyakorlatot, plusz képzettséget szerezni, amivel gyes után folytatni tudja.

Itt egy picit az is a baj, hogy a fiúnak már a családi vállalkozás révén elő van készítve az élet, a lány meg a semmiből kezd.

Ha a fiú nem csak szerelmes lelkesedésében ilyen követelőző, akkor ebből életszakasztól függetlenül is nehézsègek lehetnek.

2016. máj. 19. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!