Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Tanulmányok elé helyezni a párt?
Egészen friss kapcsolatról van szó, nagyjából egy hónapja alkotunk egy párt. Problémánk eddig nem igazán volt, szép is lenne akadna, annyiról lenne csak szó hogy panaszkodik kevés időt töltünk együtt,- ami tény , vagy nem tudom mennyire 3 naponta találkozunk,-de egyenlőre ennyi tellik ki tőlem. Nem azt mondom hogy nem lennék szívesebben vele vagy hogy nem igényelném,de nekem itt az egyetem, van mivel foglalkoznom. Ez mellett nem tudok minden este mászkálni vagy az internetet bújni mert nem hanyagolhatom el. Ő már végzett az iskolával, meg van neki az hogy miből fog megélni a jövőben,-családomban lenne hasonló vállalkozás mint neki az én fejem sem fájna de nálam nem ez a helyzet.
Szeretem és nem szeretném elhagyjon ezért, de párból lehet akárhány, 20 év múlva ki tudja mi lenne, nem dobhatom el a tanulmányaim főleg ha eddig eljutottam s nem kis munkám volt benne. ( nem kérte hagyjam ott a sulit,de nem is szeretném ide kössön ki)! Nem vagyunk 30 éve házasok minden percben együtt legyünk mellesleg én sem rángatom el munkából azért mert én épp rá érek.
Melyikünknek van igaza?
19/L, a srác 24
Szerintem az 5 év korkülönbségből fakadnak a problémák, és abból, hogy teljesen más szakaszában vagytok az életeteknek. Amikor egyetemista voltam a volt barátommal 5 percre laktunk egymástól, mégis volt úgy, hogy hetente egyszer találkoztunk. Összeköltözésről egyikünk sem akart hallani. Ő is tanult, nem volt gond ezzel.
Most 24 éves vagyok, nekem is nagyon kevés lenne, ha hetente háromszor látnám a barátomat. Megváltoztam, mások az igényeim.
Szóval én mindkettőtöket megértelek. Megoldás pedig nyilván kompromisszum...
Tök jó nektek, de elfogadhatnád ha valakinek mások az igényei :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!