Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza? Tanulmányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Tanulmányok elé helyezni a párt?

Figyelt kérdés

Egészen friss kapcsolatról van szó, nagyjából egy hónapja alkotunk egy párt. Problémánk eddig nem igazán volt, szép is lenne akadna, annyiról lenne csak szó hogy panaszkodik kevés időt töltünk együtt,- ami tény , vagy nem tudom mennyire 3 naponta találkozunk,-de egyenlőre ennyi tellik ki tőlem. Nem azt mondom hogy nem lennék szívesebben vele vagy hogy nem igényelném,de nekem itt az egyetem, van mivel foglalkoznom. Ez mellett nem tudok minden este mászkálni vagy az internetet bújni mert nem hanyagolhatom el. Ő már végzett az iskolával, meg van neki az hogy miből fog megélni a jövőben,-családomban lenne hasonló vállalkozás mint neki az én fejem sem fájna de nálam nem ez a helyzet.

Szeretem és nem szeretném elhagyjon ezért, de párból lehet akárhány, 20 év múlva ki tudja mi lenne, nem dobhatom el a tanulmányaim főleg ha eddig eljutottam s nem kis munkám volt benne. ( nem kérte hagyjam ott a sulit,de nem is szeretném ide kössön ki)! Nem vagyunk 30 éve házasok minden percben együtt legyünk mellesleg én sem rángatom el munkából azért mert én épp rá érek.

Melyikünknek van igaza?

19/L, a srác 24

2016. máj. 18. 18:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Szerintem az 5 év korkülönbségből fakadnak a problémák, és abból, hogy teljesen más szakaszában vagytok az életeteknek. Amikor egyetemista voltam a volt barátommal 5 percre laktunk egymástól, mégis volt úgy, hogy hetente egyszer találkoztunk. Összeköltözésről egyikünk sem akart hallani. Ő is tanult, nem volt gond ezzel.

Most 24 éves vagyok, nekem is nagyon kevés lenne, ha hetente háromszor látnám a barátomat. Megváltoztam, mások az igényeim.

Szóval én mindkettőtöket megértelek. Megoldás pedig nyilván kompromisszum...

2016. máj. 18. 18:31
 12/29 anonim ***** válasza:

Tök jó nektek, de elfogadhatnád ha valakinek mások az igényei :D

2016. máj. 18. 18:32
 13/29 A kérdező kommentje:
De szerintem összeköltözésről még teljesen felesleges beszélni még vele sem aludtam. Ahhoz bizonyítson picit és ne csak szájjal,- nem ajándékokra van szükségem amiről hamar leakarom szoktatni. :)
2016. máj. 18. 18:32
 14/29 anonim ***** válasza:
Én elfogadom, csak ha még ki sem próbálta, akkor honnan tudná, hogy unalmas? Ez előítélet :P
2016. máj. 18. 18:33
 15/29 A kérdező kommentje:
Nyilván én is megértem s ha tehetném minden percem vele tölteném de szerintem érthető az indokom a "távollétre" mellesleg szükségem van a nyelvizsgára s jobb elsőre átmenni hogy utána a nyaram többi része szabad legyen s több időt tölthessek vele. Végül is az ő érdeke is.
2016. máj. 18. 18:35
 16/29 anonim ***** válasza:
48%
Akkor miért jöttél vele össze, ha kell a nyelvvizsga, a tanulmányi átlag és eleve úgy állsz hozzá, hogy "ennyi telik ki tőled"? :) Így csak a másiknak kellemetlen és úgy érezheti, hogy nem szereted eléggé.... Az iskola (ha ennyire tanulós vagy), akkor sok energiát és figyelmet felemészt, nagy "teher"... ezért is választanak ilyenkor alkalmi partnert vagy egyedüllétet az emberek, amikor párhuzamosan együtt nem nagyon működik 2 dolog...
2016. máj. 18. 18:38
 17/29 anonim ***** válasza:
Ráadásul gondolom ez hosszabb távú terv, tehát hónapokig így mehet a dolog...
2016. máj. 18. 18:40
 18/29 A kérdező kommentje:
Működik az előtte lévő hónapokban is működött míg udvarolt, s lassan 10 éve ismerem tudja nagyon jól a dolgot. Szeretem, nem ebben kételkedik. De talán bekéne szervezni azt hogy hete te egyszer másnem hétvégén együtt alszunk aztán plussz idő.
2016. máj. 18. 18:42
 19/29 A kérdező kommentje:
Meg ilyen apróságokat vagy ahova tud , elkísér mondjuk edzésre,futni csak ahhoz átkell szervezni a napomat igazodni picit övéhez,-de megoldom. Így mindenkinek jó.
2016. máj. 18. 18:43
 20/29 A kérdező kommentje:
Most ha nem akarna velem lenni az lenne a probléma. :) <3
2016. máj. 18. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!