Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buta emberek könnyebben találnak párt, vagy ez csak azért tűnik így, mert eleve sokkal többen vannak?
Ezen az oldalon... Elnézést kérek minden júzertől, de ezt az oldalt nem akadémikusok látogatják elsősorban.
Másrészt meg lehet valaki baromi okos, ha érzelmileg egy kiskamasz szintjén áll. Írtam már ki én is kérdést párkapcsolati problémáról, ha csak azt az egy kérdést vesszük figyelembe, akkor olyan buta vagyok, mint a segg szüretkor, amúgy meg 130 körül van az IQ-m.
Sok ilyet látni, hogy adott egy szép és okos nő, mégis egyedül van. Ráhúzzák, hogy olyan szinten magas elvárásai vannak külsőre és anyagilag, hogy csak egy igazi félisten felelne meg neki.
Pedig az a kiábrándító valóság, hogy minél okosabb valaki, annál inkább le tudja magát kötni egyedül. Nem ragaszkodik görcsösen egy meglévő rossz kapcsolathoz, és rohan bele könnyen ész nélkül eleve semmibe.
"Buta vagyok, jókedvű vagyok,
Buta vagyok, jókedvű vagyok.
Nekem ugyan panaszkodhattok,
Buta vagyok, jókedvű vagyok."
Igen,pontosan azért mert ők vannak többségben bőven,ezáltal könnyebb nekik.Hiszen azért egy okos magához hasonlót szeretne valószínűleg...
24/F
Buta emberek könnyebben találnak párt, de lehet a buta nem megfelelő szó. Inkább úgy mondanám nincsenek túlzott igényeik a partnerükkel szemben. Csak azt hajtogatják legyen meg a kémia. Csakhát sex és a vonzalom nem minden egy kapcsolatban. Főleg a hosszútávú kapcsolatban nem.
Aki kicsit is igényesebb párválasztás terén, annak nehezebb dolga van, mert nem fog összejönni az első emberrel akivel megismerkedik, ha nincsenek meg azok a tulajdonsági miket keres.
Sajnos én is így vagyok, ha nem lennének igényeim könnyebben találnék mefelelő nőt. Az a baj még csak sexre sem igazán tudnék olyat elképzeni, aki nem felel meg nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!