Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgy néz ki, hogy elvesztettem életem szerelmét. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
van itt olyan, aki hasonló cipőben jár, és szeretne beszélni róla? megőrülök a tehetetlenségtől, a fájdalomtól. jó lenne valakivel megosztani. szívesen meghallgatlak téged is, hátha kitalálunk valami okosat :'(2010. ápr. 9. 19:23
11/17 anonim válasza:
Lehet, hogy a veszteség miatt érzed úgy, hogy ő volt életed szerelme, és idővel majd szépen elcsitulnak ezek az érzések. Persze, tudom, a bűvös idő..dehát annyian mondják, hogy az idő mindent megold, hogy lehet, tényleg van benne valami.
12/17 anonim válasza:
életed szerelme?hány éves vagy?honnan tudod,hogy ő az. most így érzed de lehet később máshogy lesz.min vesztettek össze nagyon sokadszorra?és,hogy már ő sem akar békülni az azt jelenti,hogy rájött,hogy nem jó így.hát ha tényleg vége lesz belsőleg bele fogsz halni de egy időn belül túléled.
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
1 évig jártam valakivel, aztán kirakott. Pár nappal előtte már egyszer szakított. Aztán adott még egy esélyt az egésznek. Azután se kellettem neki. Próbálom terelni a figyelmem. Elmegyek csajokkal sétálni. Maradok a suliba a srácokkal, akkora idióták, hogy eszemben sincs sírni. Én látom, hogy neki nem kellek. Darab szart nem érek már neki. Myvipen más csajok virítanak neki, így két nap után. 1 év alatt érdekes engem nem mutogatott.xD Lényeg, hogy foglald le magad. Vedd magad körül emberekkel. El kell engedni. Igazából nem írtad, hogy mennyi idős vagy és mióta voltatok együtt.
15/17 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, 4 évig voltunk együtt
2010. ápr. 9. 20:20
17/17 anonim válasza:
nekem is ugyanez volt!
az életem szerelme ott állt előttem és hagytam elmenni hülye voltam!
Segitsen valaki mert nem birok tullepni rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!