Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tamogat a jegyesem es nem ertem az allaspontjat. Valaki segitene?
Sztem igazad van.
Ha az én barátnőm találna ki valamit, nem akarnám learatni a babérokat és a jóba sem ülnék bele hozzáadott munka nélkül.
Ezt kulturált párbeszéd keretében simán meg kell értenie.
"csinalj amit akarsz" - egyetértek vele.
Önző, kicsinyes embernek látom, ilyen kereskedelmi alkut egy családban.... még Közel-Keleten se!
Csináld, ahogy elterveztétek, az esküvővel meg ne siess!
A vállalkozási dolog, meg hát főállás mellett ő nem fog csinálni semmit, az fix - meg hát ért-e hozzá?
De két motivált ember (te+barátnő) amúgy is csodákra képes.
Nem értem hogy lehet ez egy nagyon nagyon jó kapcsolat, ha az ember párja ennyire nem támogatja a másik felet, és ilyen önző módon viselkedik. Vagy ő is felmond, és a vállalkozással foglalkozik, és ő is vállalja a kockázatot, vagy ha a kockázatot nem vállalja, akkor a babérokat se akarja learatni.
Én ilyenbe nem mennék bele, hogy ha nem sikerül a vállalkozás, nekem mindenem rámegy, neki meg nincs semmi vesztenivalója, de persze ha jól megy, akkor majd csatlakozni fog... Nem, vagy közösen építjük fel, mindketten vállalva a veszélyeket, vagy ha ő nem kér a kockázatokból, akkor maradjon ki az egészből, és én meg csinálom mással (a barátnővel, ha már mi találtuk ki). Meg egyébként is, a barátnő is benne volt a kitalálásban, pofátlanság lenne így kitúrni a vállalkoásból.
Egy jó kapcsolatban az emberek támogatják egymást, nem kihasználják.
"Vagy ő is felmond, és a vállalkozással foglalkozik, és ő is vállalja a kockázatot,"
Azért mielőtt megkövezünk valakit: szerintem ésszerű, hogy ne egyszerre ketten szálljanak ki a biztos állásból. Mármint ha nem jön be a vállalkozás, akkor egy fizuból még mindig felszínen maradhatnak, de ha mindketten odadobtak mindent, akkor bizony könnyen katasztrófával végződhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!