Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitene valaki? Olyan hülyén érzem magam.19L
Tudomásom van róla, hogy a barátomnak tetszik egy lány. Mármint ő tagad mindent, engem szeret, csak egy ismerőse, de én jól tudom, hogy nem csak egy ismerőse a sok közül.
Ha én nem lennek, simán összejönne vele, mivel nagyon vonzódik hozzá, ami régebbi sms-ekből vált nyilvánvalóvá.
Nem tartja vele a kapcsolatot, mármint ritkán beszélnek.
Mégis ott van bennem a 'mi van ha'?
Belül irtó féltékeny vagyok, ha meglátom valahol, fura negatív érzés kavarog bennem. Neki is bejön a barátom, tehát mivel kölcsönös a dolog, akarva, akaratlanul is kétségeim vannak, pedig minden rendben a kapcsolatunkba.
Nem akarom, hogy jóban legyen vele, de tudom, visszahallottam, hogy x helyen jól eldumcsiztam... Pedig mikor kettesben találtam őket, kinyilvánítottam nemtetszésemet.
Tudom, hogy nem csal meg, azt is, hogy ritkán dumálnak, de vajon ha beszélnek, meglátja a csajt, mi járhat a fejében?
Velem van, engem szeret, de...
Hogyan kezeljem ezt a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!