Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segitene valaki? Olyan hülyén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitene valaki? Olyan hülyén érzem magam.19L

Figyelt kérdés

Tudomásom van róla, hogy a barátomnak tetszik egy lány. Mármint ő tagad mindent, engem szeret, csak egy ismerőse, de én jól tudom, hogy nem csak egy ismerőse a sok közül.

Ha én nem lennek, simán összejönne vele, mivel nagyon vonzódik hozzá, ami régebbi sms-ekből vált nyilvánvalóvá.

Nem tartja vele a kapcsolatot, mármint ritkán beszélnek.

Mégis ott van bennem a 'mi van ha'?

Belül irtó féltékeny vagyok, ha meglátom valahol, fura negatív érzés kavarog bennem. Neki is bejön a barátom, tehát mivel kölcsönös a dolog, akarva, akaratlanul is kétségeim vannak, pedig minden rendben a kapcsolatunkba.

Nem akarom, hogy jóban legyen vele, de tudom, visszahallottam, hogy x helyen jól eldumcsiztam... Pedig mikor kettesben találtam őket, kinyilvánítottam nemtetszésemet.

Tudom, hogy nem csal meg, azt is, hogy ritkán dumálnak, de vajon ha beszélnek, meglátja a csajt, mi járhat a fejében?

Velem van, engem szeret, de...

Hogyan kezeljem ezt a dolgot?

2015. júl. 19. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
tereld a gondolataidat más felé.
2015. júl. 19. 13:26
 2/4 Interferencia ***** válasza:
Beszélj a érzéseidről a barátodnak.
2015. júl. 19. 13:29
 3/4 A kérdező kommentje:
De ő mit érezhet, ha vele beszél, találkoznak? Csak van oka, hogy nem szakítja meg a kap. vele???
2015. júl. 19. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy fiúbarátommal is ez van, hogy bejön neki egy lány, jóban is vannak, de mondta nekem, hogy nem csalná meg a barátnőjét, mert szereti, és a hűség fontosabb. Szerintem ez csak jót tesz az egójának, hogy ha bejön annak a lánynak, meg ha amúgy is ritkán beszélnek, akkor tuti nem gondol rá sokat.
2015. júl. 19. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!