Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok úgy lenni néha, hogy inkább hazudna a párotok?
Nagyon szeretem a férjem.
Nem tudom hogy jött szóba, de részletezte hogy szexel 1 férfi és 3 nő.
És engem teljesen megbántott ezzel, inkább ne mondott volna semmit. Valahol a hármasban szexelés nekem nem tabu, de nálam ez kiverte a biztosítèkot. Lehet azért, mert ő mondta.
Nem kezdtem el "hisztizni" csak kedvesen közöltem vele, hogy nekem ez sok, és ha ilyeneket gondol, inkább hazudna.
Nem vagyok egy konzervatív ember, de nagyon élesen van egy határ nálam.
Ráadásul mindig helyén volt az esze, sosem alázna meg, stb. És nekem olyan nehéz ezt elfogadnom. Rosszul vagyok. Ès ő biztos nem fog megnyugtatni, nem is értette mi bajom van, így lezártam a beszélgetèst. Most meg itt őrlödöm...
"a hármasban szexelés nekem nem tabu"
Vagyis kipróbálnád vagy kipróbáltad már? Akkor nem értem miért baj, ha erről van szó.
Amúgy megértem a kérdést, tehát olyat mondott, amitől te rosszul érezted magad. De ő ezzel lehet nem volt tisztában, úgy mondta.
Velem is volt már ilyen hogy ilyet mondtak nekem és bevallom olyan is, hogy én mondtam ilyet egyszer páromnak.
Igen, a hármasban szexelésre írtam hogy az nekem még valahol nem undorító.
De kérdeztem tőle hogy mit csinál egy férfi 3 nővel?
Azt mondja, addig el van a masik kettő.
Azt hittem behányok.
Nem kért, de ismer 5 éve. Tudja hogy vilagot bont le bennem akkor is ha csak beszel ilyenekrol.
Ő alpári én meg nem annyira.
Sorry, de nekem ez a "csipkés kesztyű nélkül a f...szt se fogja meg" mentalitás.
Ne kérdezz olyan kérdést, amire nem vársz választ. Nem egy szenthez mentél hozzá.
Hát ez olyan buta dolog.-Soha de soha ne hazudjon a párom. Húsz éve vagyunk együtt,de akármiről beszélhet szexuális téren is,a hármas szex két nő egy férfi meg kicsit se undorító,(pedig soha nem csináltam ilyet)- párom is maradt csak fantázia szinten ,mert írtó féltékeny típus.PL: én közöltem ha ilyet szeretne akkor én választom ki a lányt(akinek nagyon dekoratívnak kell lennie) és az első élmény is enyém vele....
Akkor mit szolnál ha a párod férfival szeretne ágyba bújni? (mert ilyen is van ám). Vagy két férfi és te felállás? -Szerintem ne akadj ki a nőkkel való fantáziáláson. TELJESEN NORMÁLIS.
Nem értem, azt se, hogy, ha a hármas nem tabu, akkor a négyes miért.
Szerintem ott a választóvonal, hogy kettő OK, több meg nem.
De azt meg főleg, hogy a férjed "alpári"... akkor miért a férjed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!