Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok hazudna ilyesmiben?
Előre leszögezem, a kérdés fiktív, legalábbis velem még nem történt ilyen. Néztem egy filmet, arról ugrott be az ötlet.
A történet a következő: Megismerkedsz egy sráccal/lánnyal. Eleinte csak internetes kommunikáció, beszélgettek az élet minden területéről, igyekeztek őszintén megismerni a másikat. Majd pár randi (amik tegyük fel, hogy teljesen rendben mentek). Kezd komolyra fordulni a dolog, eltelik pár hét, felviszed magadhoz az illetőt, összedobsz egy vacsit, akármi. Majd eljön az idő, hogy ő vigyen el magához, és ott derül ki, hogy bizony igen gazdag a másik fél. Neked rosszul esik a bizalmatlansága.
Kinek lehetne ebben a történetben igazat adni? A gazdag félnek, aki titkolta az anyagi helyzetét (okkal vagy ok nélkül), vagy az úgymond becsapott embernek?
Mi a f. még nem is volt nála, de már a pénztárcájában kotorászna?
Egy gazdagnak úton-útfélen hangoztatnia kéne, hogy "gazdag vagyok, gazdag vagyok!"
Ha a gazdag azzal kezdi hogy gazdag, akkor számíthat rá, hogy mindenki csak a pénze miatt lesz vele kedves. De ha csak akkor mutatja ezt ki, amikor a másik már ismeri, és a személyiségét szereti, akkor jobban bízhat benne.
De ez is csak fikció, én se vagyok gazdag, és engem se vitt még egy átlag fiú se haza a palotájába.. :/
Nem, félreértettek páran. Nyilván ne azzal kezdje az elején, hogy ennyi vagy annyi pénze van. Hanem ha már kiismerte a másikat annyira, több hét ismerkedés után, hogy tudja hogy nem pénzéhes (hiszen akkor még nem is tud(ott) az anyagi háttérről), és még akkor sem beszélt róla, amikor a másik már mindent őszintén elmondott magáról.
De mondom, ez csak egy gondolat volt, kíváncsi voltam mások véleményére.
Csak azért, mert én is filóztam azon, hogyan kezelnék egy ilyen helyzetet.
Már a kérdés és a magyarázat sem illik össze!
A fenti kérdés úgy szól, hogy "ha a párotok hazudna"...
De a magyarázat alapján ezek nem egy pár még, ezek csak most vannak összejövőben.
A másik meg hogy a fentiek alapján hazugságról van szó, a lentinél már csak az, hogy titkolta.
A kettő egyáltalán nem ugyanaz, mert ha nyíltan szóba jöttek anyagiak akkor tényleg hazudott. De hát nem is szoktak ilyenek pár randi alatt előjönni.
Marhaság ez az egész sztori. Nyilvánvaló hogy a gazdag nem csapott be senkit, még csak bizalmatlan sem volt, teljesen természetesen viselkedik.
És jó bolond vagy kérdező, hogyha azt gondolod a másik félnek rosszul esne ha gazdag az illető. Pont fordítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!