Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha barátotok egy plüss állattal aludna?
Nekem is vannak, bár csak a kihúzható kanapé tetején, ráadásul Brumi idősebb nálam, majdnem mint Yoda :D
f34
A férjem azzal a plüssmacival aludt, amit tőlem kapott, abban az egy évben amíg még nem éltünk együtt. Időnként befújtam neki a parfümömmel.
Én is azzal a macival aludtam amit tőle kaptam , abban az 1 évben.
Engem akkor sem zavart volna, ha valami gyerekkori emlék, és kötődik hozzá. Ez is azt mutatta volna számomra, hogy vannak érzései, amiket nem fél kimutatni:)
27/N
Amikor együtt alszunk megpróbálnám megkaparintani, mert szeretek ölelgetni miközben alszom :D Mi amúgy kispárnásak vagyunk, mindig harcolunk a legjobbért, bár most már varrtam neki egy sajátot, hogy ne harcoljunk :D És ezt úgy, hogy piercinges, tetkós, rasztás rockerek vagyunk. Ja meg nekem is van egy feket
e párducom otthon, amivel szoktam aludni, 3 éves korom óta megvan, 17
év ismeretség után nincs szívem polcra kitenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!