Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha a pasitok elmondaná, hogy szokott animéket nézni?
Örülnék, mert régen nagy animés voltam, most is megnézek egyet egyet.
21/L
Amíg őt nem zavarja a "Halál a szörfös nácikra" meg a "Nimfomán barbár a dínó pokolban" amit én nézek, nem hiszem, hogy sok jogom van leszólni az animéket. Pláne, hogy néha én is nézek.
20/N
Nem tudom, de akárkivel előfordulhat! :D
Én gyerekkorom óta nem szoktam animéket nézni, de múltkor a neten találtam egyet, ami felkeltette a figyelmemet. Belenéztem, megtetszett, végignéztem. Szerintem egyénfüggő a lányok megítélése. 21/f
A férjem (24) , szokott nézni rengeteget. 2 sorozatot Mirai Nikki (Jövő napló), meg is néztem vele, mert érdekelt, és nagyon tetszett. Meg a Bible black-et is, bár az hentai. Az is jó volt.
Ettől függetlenül én inkább maradok a hús vér emberes sorozatoknál. Odaát, Jóbarátok, Végtelen határok, Rém rendes család, 2 pasi meg egy kicsi, Rejtély, Különleges ügyosztály , Férjek gyöngye , Xena, Herkules , Bűbájos boszorkák, Eastwick-i boszorkák stb... De pl Megnéztem a szinkronos Family guyt, és a South Parkot is tervezem valamikor.
Amúgy nincs ezzel semmi baj. Őt érdekli és kész:) Az ilyen dolgok egyáltalán nem tartoznak abba a kategóriába, ami tolerálhatatlan:)
27/N
27/N
Még jobban szeretném! Lenne még egy közös témánk (:
Én is imádom az animéket, de ha pl a pókokat szeretné akkor arról nem szívesen beszélgetnék vele
De semmi bajom nem lenne avval, ha olyan dolgot szeretne, amit én nem
20/L
Én csak örülnék neki:) +1 téma amiről beszélgethetünk :) most is nézek animét..Bleach :3 szerintem nagyon jó!:D
14/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!