Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Telefonrejtegetés - vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telefonrejtegetés - vélemények?

Figyelt kérdés

Szerintetek hogy van ez egy jól működő kapcsolatban? A párok előhagyják a telefonjaikat egymás előtt és hagyják, hogy néha belenézzen a párjuk vagy a telefon tabu?

Ti mit gondoltok arról, ha valaki vagy kikapcsolja, vagy még fürdeni is viszi magával a telefonját?

2016. máj. 12. 16:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Én a volt barátnőm előtt, mindig kint hagytam a telefonom. Mivel, rejtegetni valóm nincs, nem bánom ha belenéz. Egyébként meg a kisfiának, mindig odaadtam a telefont játszani, töltögettem le neki játékokat.

Eztán is így fogok cselekedni. Felőlem nézegetheti a telefonomat vagy a Facebook-omat, nem bánom.

2016. máj. 12. 16:40
 12/41 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az előző pasija belenézett a telefonjába vagy bármi. Én azonnal elkezdeném dugdosni ha azt gondolnám, hogy a másik belenéz, mert nincs joga hozzá.

Nálunk van, hogy mondjuk a másik gépével csinálok egy fotót vagy megkérem hogy mutassa meg ezt a képet vagy van hogy kinyomja az ébresztőmet stb. De nem nézegetjük hogy van-e rajta titok, emiatt nem is szükséges eldugni.

2016. máj. 12. 16:41
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyanús lenne a párod. Vagy attól parázik, hogy belenézel a telójába, de egy kapcsolatban nem ez a valószínű. Inkább az a valószínű, hogy titkol valamit előled. Mi egyébként elöl tartjuk a telókat mindig bekapcsolva és soha nem piszkáljuk a másikét. 25L 39F
2016. máj. 12. 16:44
 14/41 anonim ***** válasza:
Mikor elkezdte dugdosni és aztán a üres helyre nyúlt mindig és az enyémet kérte el hogy nézhessen valamit a neten.Amikor rá kérdeztem miért csak válvonogatós nevetgetés volt a válasz.Akkor álltam fel és húztam el a faxba.Sosem nézegettem semmi privát dolgát.De nálam ez akkor bizalomvesztést jelentett hogy nem láttam értelmét folytatni azt a kapcsolatot....Persze sok minden más is volt de ez adta meg az utolsó lökést a döntésemben.Igy visszanézve már hamarabb meg kellett volna ezt tenni
2016. máj. 12. 16:46
 15/41 A kérdező kommentje:

Na, ez az, hogy az utóbbi időben kezdte. De nagyon durván tolja. Olyanokat kamuzik, hogy szar az aksija, ezért kapcsolja ki, de amikor otthon van, sosem kapcsolja ki, főleg nem napközben, hanem azon lóg.

Eldugja a táskája mélyébe, ha átmegy valamiért a másik szobába pl.

Értem én, hogy privátszféra meg ilyenek, de most komolyan ez volna a normális??

2016. máj. 12. 16:53
 16/41 omba ***** válasza:

Jól működő párkapcsolatban nincs tabu.

(a fürdéshez meg nem kell telefon)

2016. máj. 12. 16:59
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem normális.

Nekem a párommal nincs semmiféle titkom és rejtegetnivalóm és simán használjuk egymás telóját...az övéről telózok, mert ő ingyen hiv és SMS-ezik, Ő meg az enyémet használja netezésre, ha éppen az Övé töltőn van.

Az exemnél ez másképp volt, persze azért, mert utána kiderült hogy jobbra balra csalt, meg szexchat, meg SMS-ek. Bele is néztem mikor már tudtam, hogy van vmi (női megérzés :-D ) volt is.

Én azt mondom sok év tapasztalata után, hogy a normális az (nekem legalábbis a legjobb és a páromnak is!), ha semmiféle titok nem övezi a kapcsolatunkat. Nem tartok igényt semmiféle "privát szférára" (nem is nagyon tudom ki mire gondol ez alatt), a barátnőimmel bármikor elmegyek, Ő is találkozik akivel akar, de soha semmi apróság nincs, amit ne mondanánk el egymásnak. A legtöbb intim dolgot is ő tudja rólam és azt kell mondjam, ez igy a legkényelmesebb, nem kell agyalni, sakkozni, hogy elmondhatom-e, mit szól-e, stb. És ez működik is ráadásul...

2016. máj. 12. 17:31
 18/41 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Azért az ilyen táska mélyére rejtegetés, titokzatosság, meg akkor kapcsolja csak ki, mikor nálad van..ezek után én is gyanakodnék.

Ez már rejtegetés, valamit csinálhat.

2016. máj. 12. 17:45
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Az én pasim a szakításunk előtt két héttel kezdte magával hurcibálni a telefonját a fürdőbe is, ha együtt voltunk, akkor sem tette ki az asztalra, rögtön zsebredugta (a szobában is!)

Rá két hétre kiszedtem belőle hogy bizony hetek óta a kolléganőjével kavar majd szakítottunk.

Ennyi.

2016. máj. 12. 17:51
 20/41 anonim ***** válasza:
nem érdekel kicsit sem ,hogy a párom mit csinál a telefonjával. Ha gyanús lenne se néznék bele, úgyis minden kiderül idővel.
2016. máj. 12. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!