Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Telefonrejtegetés - vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telefonrejtegetés - vélemények?

Figyelt kérdés

Szerintetek hogy van ez egy jól működő kapcsolatban? A párok előhagyják a telefonjaikat egymás előtt és hagyják, hogy néha belenézzen a párjuk vagy a telefon tabu?

Ti mit gondoltok arról, ha valaki vagy kikapcsolja, vagy még fürdeni is viszi magával a telefonját?

2016. máj. 12. 16:00
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem mindenki azt csinál a saját telefonjával, amit akar. Minek kellene belenézni a másikéba? Maximum fényképeket szoktam nézegetni a barátom telójában, de mindig megkérdezem előtte.
2016. máj. 12. 16:04
 2/41 anonim ***** válasza:
86%

Ha annyira őrizgeti, akkor biztos van olyan dolog, amit nem szeretné, hogy megláss.

Amennyiben nem lenne akkor simán otthagyná előtted.

Lehet flörtölget/beszélget/ismerkedik valakivel.

2016. máj. 12. 16:05
 3/41 ~OnLány~ ***** válasza:

Mondjuk nekem nincs rejtegetni valóm, neki sem.

De én utálom, ha piszkálják a dolgaimat, a telefonomat is.

Nagyon ritkán használom, alig csinálok rajta valamit, de akkor se nézegesse, volt, hogy belekukkantott, nem borultam ki, de ha gyakran csinálná, akkor zavarna.

Ő sem szereti ezt fordított esetben. Volt, hogy megkukucskáltam, hogy kitől milyen üzenet jött, de ennyi.

Viszi magával fürdeni néha, de csak mikor hívást vár.

Kikapcsolgatni sem szoktuk egymás elől.

2016. máj. 12. 16:05
 4/41 anonim ***** válasza:
38%

Te belenéznél a testvéred telefonjába?.. gondolom nem,mert nem érdekelne.Emberek... miért kell állandóan féltékenykedni? Hagyd már szerencsétlent...Mi közöd a dolgaihoz? Csak a barátnője vagy,ő nem a te tulajdonod.A normális kapcsolatok ezeken alapszanak.Arra nem gondoltál,hogy túl kotnyeleskedő vagy és ezért csinálja ezt?

Ha nagyon zavar a dolog kérdezz rá.Mond,hogy ez gyanús neked.(Valszeg nem csal meg,de a szeszélyed kielégíti) És most lehet lepontozni.

2016. máj. 12. 16:10
 5/41 anonim ***** válasza:
43%
Ez egy komolytalan kérdés, és nem vall túl stabil és kiegyensúlyozott kapcsolatra. Sorry.
2016. máj. 12. 16:14
 6/41 anonim ***** válasza:
Nem nezunk egymaseiba,miert tennenk? Exferjem viszont amikor csalt engem,egyszer potyogott vadul majd amikor arra setaltam,akkor leforditotta.Igy utolag mar ertem h miert.Aki meg akar csalni,telefonrejtegetes nelkul is kepes ra.Nalunk bizalom van,aztan megint remelem h nem cseszek ra.
2016. máj. 12. 16:15
 7/41 Költőnő? ***** válasza:
Bmikor megtehetnénk, de nem szokásunk. Max neten megnézni vmit vagy játszani. Vagy mivel az enyém szebb képeket csinál azzal szokott csattogtatni.
2016. máj. 12. 16:16
 8/41 anonim ***** válasza:
88%

A férjemmel nem rejtegetjük egymás elől a telefont, laptopot, stb, kinn van az asztalon általában, de soha nem nézünk bele a másikéba, hacsak nem kérjük meg egymást rá külön valami miatt.

Pofátlanságnak tartjuk mindketten a másik levelezései, stb. között kutatni, nem süllyedne ilyen mélyre egyikünk sem.

A rejtegetés viszont két dolgot jelenthet szerintem - vagy megunta az illető és elege lett, hogy a dolgai között turkál a (gyanítom féltékenykedő) párja úgy is, hogy semmi rejtegetnivalója, vagy épp fordítva, valamit nagyon sunnyog.

2016. máj. 12. 16:18
 9/41 A kérdező kommentje:

Én a férfi volnék itt és nem azt mondom, hogy feltétlen bele akarnék nézni a csajom telójába, de ha folyton dugdossa, az azért gyanús, nem?

Eszem ágában sincs a magánszférjába beférkőzni, de ez a túlféltés már baromira unalmas.

2016. máj. 12. 16:28
 10/41 anonim ***** válasza:
Mindig is "dugdosta", vagy csak egy ideje teszi?
2016. máj. 12. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!