Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mutat be a szüleinek?
Figyelt kérdés
Barátommal kb. 1 hónappal ezelőtt találkoztunk először. Azóta volt több randi is, egész jól alakulnak a dolgok, szex is volt. Konkrétan nincs kimondva, hogy együtt vagyunk, de én úgy érzem, hogy igen. Nála is azt veszem észre, hogy így gondolja,ha nem tudunk talizni, akkor is keressük egymást (telefon, email), több olyan mondata is volt, amiből az jön le, hogy hosszabb távra gondolkodik. Még mindketten szülőkkel élünk. Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie, hogy hazavigyen bemutatni? Nálatok, hogy volt ez? Kort és nemet kérnék. Köszönöm!2010. ápr. 9. 09:28
1/6 anonim válasza:
A férjem fél év után mutatott be a szüelinek és én is őt.Az első randitól számolva 3 hónap telt el az első szexig.Ez a tempó megfelelt mindkettőnknek és mi is hosszútávra terveztünk.A megismerkedésünk 2.évfodulóján volt az esküvőnk. 26/L
2/6 anonim válasza:
Mi még nem mutattuk be egymást a szülőknek pedig kicsivel több mint 1 éve vagyunk együtt. Személy szerint már bemutattam volna, de más egyéb okok miatt elhalasztottam határozatlan időre. Ő meg nem tudom, csak beszéltünk róla, de semmi cselekvés. Nekem inkább úgy tűnik nem is akar vagy valami más oka van. Beszéltem vele erről és annyi volt, hogy ő beakar mutatni. Szóval ha nem akarsz így járni, mint én akkor csak hajrá és többször mond neki. Különben mindenkinél más időpontban szokták megtenni. Ahogy érezd mutasd be.
3/6 anonim válasza:
Nálunk fura a helyzet, mi haverok voltunk, úgy jöttünk össze. Már többször voltam náluk baráti társasággal, és ő is nálunk, amikor összejöttünk, így én már a kezdetektől ismerem a szüleit. Hogy mennyi idő után normális? Nem tudom, szerintem erre nincs "recept". Ki hogy érzi.
4/6 anonim válasza:
Én 3 hónap után mutattam be a párom a szüleimnek,ő pedig úgy a 6.hónap körül...szeintem ez rendben van!
Te is szerintem pár hónap múlva hívd el magatokhoz családi vacsira v ilyesmi:)
5/6 anonim válasza:
Én nagyon kevés embert mutatok be a szüleimnek - legjobb barátnők csak. Viszont barátomat fél év után mutattam be, azt hiszem.. Ő viszont 3 hét után.. 16/L
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2010. ápr. 10. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!