Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha beszologat a barátom és rosszul esik. Mit tegyek? Tobbi lent.21/L
Lehetnél kicsit lazább, de ha ennyire zavar, mondd el neki, meg kell, hogy értse. De tudnod kell, hogy a legtöbb ember beszólogat viccből. :)
Múltkor pl. filmet néztünk párommal, nem értettem a poént, erre azt mondta: "Ezért szeretek egyedül filmet nézni, én megértem a poént, nem kell senkinek magyarázni..." Közben nézett rám a tipikus reakcióváró arckifejezéssel vigyorogva. :D
Erre csak annyit mondtam neki, hogy én meg ezért szeretek maszturbálni, mert tudom, hogy nekem mi a jó, és nem kell azzal szenvednem, hogy neki elmagyarázzam. :D
Visítva röhögött rajta, pedig a te szemszögedből ez már nagyon bántó lenne. Legyél kicsit felszabadultabb, a te életed is könnyebb lesz. :)
Babám, miért is vagy együtt olyannal, aki kóstolgat, plusz az önbizalmadat már porig rombolta?
Tudod, ki... egyébként meg kommunikáció, meg kis lazaság. Mi is beszóltunk egymásnak az exszel, de mosolyogva, vagy szmájlizva, hogy tudja, csak poénkodunk.
Nos annó jártatok. Szakított veled mert nyomulós voltál. Miért? Teret kell hagyni a másik embernek. Miért vagy vele megint? Annó is beszólogatott,akkor szerinted változott ? Nem hiszem.
Igen kell a lazaság, hogy értse az ember a viccet. De nem mindegy hogy szólogat be a másik. Nem kell eltűrnöd. Tedd szóvá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!