Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a korkülönbség. Mit tegyek hogy elhiggye hogy ez nem rossz?
Miért érdekel ez téged?
nem vagy te az anyja hogy erkölcsről prédikálj neki.
A 3 év tényleg semmi. A párom meg köztem 9 év van. Én 17/L a párom 26/F
Ha zavarja a korkülönbség akkor valószínűleg még érettlen. Biztos ismertekolyan párt, akik között 3 vagy több év van, mégis boldogok. Mondj a srácnak példákat.
Am lehet, hogy ez csak egy kifogás. Fél lépni és vmit kell mondani. Lehet, hogy csak kicsi az önbizalma.
3 év.... az inkább kell. Nekem is volt 17 évesen 31 éves pasim... de a kor semmit nem jelent. Anno úgy voltam vele, hogy húúú, 31 éves, biztos tapasztalt, meg isteni lesz, erre kiderült hogy egy szerencsétlen óriás csecsemő. Az óta találtam egy sokkal komolyabb, de nálam két hónappal fiatalabb férfit, akivel már lassan három éve vagyok együtt.
szóval azt tudom mondani, egy bizonyos határon belül, a kor semmit nem jelent :)
"Ha zavarja a korkülönbség akkor valószínűleg még érettlen."
Akkor ez a lányokra is igaz.
Mit foglalkoztok velem? Szeretjük egymást és ez a lényeg nem pedig az hogy hány évesek vagyunk-.-
Le lehet koccolni.. és a kérdésre válaszolni
Nem baj. Kárpótlásul felszavaztam helyetted a 20:01-est.
19:39
Te jöttél ide dicsekedni, hogy 30 éves a párod.
nyugi, ez egyáltalán nem sok:) köztem és a barátom között 10 év van és én 17 éves vagyok:) hajrá hajrá:)
amúgy szerintem őszintén beszéljétek meg vele, hogy miért zavarja a korkülönbség, miért fél ettől a kapcsolattól stb és akkor tiszta fejjel tudtok dönteni, hogy belevágjatok-e:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!