Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarja a korkülönbség. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a korkülönbség. Mit tegyek hogy elhiggye hogy ez nem rossz?

Figyelt kérdés
Hello én egy 15 éves lány vagyok van egy fiu 3 év 2 honappal idősebb nálam. egy a baráti társaságunk a összejönne velem csak zavarja a korkülönbség.Hogy hitessem el vele hogy ez nem baj?az összebarátunk helyesli ezt a kapcsolatot.és nagyon félek hogy összejön egy másik lánnyal :S
2010. ápr. 8. 15:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
talán nem kellene 18 évessel kezdeni 15 évesen.. nem?
2010. ápr. 8. 15:57
 2/21 A kérdező kommentje:

hát talán szeretem....?

Erre nem gondoltál? -.-

2010. ápr. 8. 15:58
 3/21 anonim ***** válasza:
52%

3év az semmi.

Én 17vagyok a párom 30.

am is kell hogy egy srác 3-4 évvel legyen idősebb a csajánál.

2010. ápr. 8. 16:01
 4/21 anonim ***** válasza:
azért gondolni kell a korkülönbségre is. te neki még csak 1 kislány vagy.
2010. ápr. 8. 16:02
 5/21 anonim ***** válasza:
anyam.. hol szedtél te 30 éveset??
2010. ápr. 8. 16:02
 6/21 anonim válasza:
30 éves pasi:O és anyádék mit szóltak mikor megtudták? azért ne mondja senki h egy 30 éves pasinak egy 17 éves nem csak arra kell:s
2010. ápr. 8. 16:06
 7/21 anonim ***** válasza:
Ne hari hogy ezt kérdezem, de ez nem csak valami kifogás a részéről? mert ez egyáltalán nem sok, sőt ideális. És ennyire csajozós típus? Mármint írtad, hogy félsz, ezek szerint nem az egyetlen vagy neki, szal nem vesz túl komolyan. bocsi, nem akartam a kedved elvenni, jószándékkal írtam:)
2010. ápr. 8. 16:06
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy arra kellek neki amikor van egy külön lakásunk és már több mint 1éve együtt vagyunk:) második voltam.
2010. ápr. 8. 16:08
 9/21 A kérdező kommentje:
De tudom hogy szeret és innen látszik hogy kell aza 3 év mert gyerekesen fogja fel mert a kor semmi.hidd el hogy én 15 évesen egy agyiszinten vagyok vele ;) mert a fiuk késöbb érnek.és nemhiszem hogy kifogás :D semmi baj tudom hogy csak segíteni akarsz :D
2010. ápr. 8. 16:33
 10/21 anonim ***** válasza:
anyam.. több, mint 1 éve? 15 évesen összefeküdtél 1 30 éves pasival? az a pasi se vmi ép.. és akkor mi van, ha van lakásotok?? szüleid hol voltak ????
2010. ápr. 8. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!