Nem rossz a kis korkülönbség a testvérek között?
Figyelt kérdés
Márciusban szültem a kisbabámat aki már fél éves. Még szopizik :). Július végén jött meg először a mensim és azóta semmi. Kétszer is végeztem terhességi gyorstesztet, és mind a kettő negatív volt (tehát nem terhes-volt az eredmény). Ma kiderült a nőgyogyinál, hogy 7 hetes terhes vagyok. Iszonyatosan kétségbeestem!!! Mi lesz most? Összezavarodtam... Terveztünk második babát, de még nem ilyen hirtelen. A párom majd kiugrik a bőréből, úgy örül, de persze nem neki kell megszülni. Bátorítást kérek!!!2008. szept. 29. 20:04
1/5 anonim válasza:
szia nálunk 10hós volt a nagy mikor a kicsi megfoogant nagoyn könnyű szülésem volt és most már iszonyatosan jó testvérek a nagy másjuban volt 3 évces a kicsi pedig januárban lesz 2 éves
az elején nem vot olyan könnyű de aztán nagyon jó csak pár hónapig
a harmadik babát is így akartuk hogy kicsi legyen a különbség de sajnos nem jött össze mert elvetéltem de majd még sikerül
de egy szó mint száz sok boldogságot kívánok és őrülj neki nagoyn hogy babát vársz
sok boldogságot kívánok
2/5 anonim válasza:
szia!
en alig varom, hogy legyen a lanyomnak kistestvere!( a lanyom 16 honapos) mar nem lenne az a nagyon kicsi korkulombseg!
3/5 anonim válasza:
Szia! Dehogy rossz! Én csak most fogom szülni az elsőt (37 hetes vagyok), de én sem szeretnék sokat várni a 2. gyerekkel. Igaz, egy picit szeretnék többet várni a 2. teherbeeséssel mint fél év, de csak azért, hogy picit regenerálódjon a szervezetem. A terhességem eleje igen megviselt, végig hánytam 4 hónapot, s most a végefelé nagyon kényelmetlen a poci (de azért imádom!), s 18 kg pluszban vagyok (magas, vékony alkattal). De ha véletlen terhes maradnék a baba fél éves korában, pozitívan állnék hozzá, mert nem hiszek a véletlenekben. Nézd a jó pldalát: nagyon szoros testvéri kapcsolat fog kialakulni köztük, nem lesz féltékenység a tesók között, s a szüléseket is letudod hamar. Örülj a pároddal! :-))) Sok boldogságot Nektek!
4/5 anonim válasza:
Bocs, megint én vagyok: mármint ha "véletlen" terhes maradnék - akartam írni. :-))
5/5 anonim válasza:
A FIAIM KÖZÖTT KIS KORKÜLÖMBSÉG VOLT,ÉVEK MULTÁVAL VALÓBAN JÓL KIJÖTTEK EGYMÁSSAL.DE ADDIG MINDÍG AZ AZ ÉRZÉSEM VOLT,HOGY NEM TUDOK KÜLÖN-KÜLÖN ANNYI FIGYELMET FORDÍTANI RÁJUK AMENNYIT SZERETNÉK,ÉS ŐK MEGÉRDEMELNÉNEK.16 ÉV KORKÖLÖMBSÉGGEL MEGSZÜLETETT A HUGUK.AKKOR MI MÁR NEGYVEN ÉVESEK VOLTUNK,TERMÉSZETESEN VÉLETLENKE VOLT,DE AZ ISTEN AJÁNDÉKA LETT.AKKOR JÖTTÜNK RÁ,MENNYIT SZÁMÍT,HOGY AZ ELSŐ PÁR ÉVEN KERESZTÜL TUDTUNK KÜLÖN FIGYELMET FORDÍTANI RÁ.ARRÓL NEM BESZÉLVE,HOGY AMIKOR A FIAIM KICSIK VOLTAK ANNYIRA FÁRADT VOLTAM,HOGY MINDENT JÓL CSINÁLJAK,HOGY MAJDNEM ÖSSZEROPPANTAM.HIÁBA SEGÍTETT A FÉRJEM AMIBEN CSAK TUDOTT,A NAGY "PUTTONY" AZ ÉN VÁLAMON VOLT.PERSZE MÁS A TE ESETED MERT MÁR JÖN A BABA,SOK BODOGSÁGOT KÍVÁNOK HOZZÁ ÉS NAGYON SOK ERŐT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!