Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem képes abbahagyni a hazudozást az életkoráról. Hogyan kezeljem?
B asszus, azért azt észre lehet venni a külsején, hogy idősebb 38 évnél, és ő nem is kevéssel idős...
én meg még azt hittem, hogy az a durva, hogy az egyik pasim azt hazudta hogy olyan idős mint én, közben meg 1 évvel fiatalabb volt és ez csak tök sokára derült ki.
azonnal dobd ki!! ha ebben képes volt ekkorát hazudni, nem bízhatsz meg benne más téren sem.
Nem ostoba, hanem orbitális barom...
A pasid hazudozik hülyének néz és olyan kultúrából jön ahol aza sszonynak kuss a neve. Te meg nem hogy átnéztél volna rajta, nem, összejöttél vele. Amikor meg kezdenek kiderülni a disznóságai nem pároslábbal rúgod ki hanem itt nyígsz. Szüleid nem dicsérhettek meg. Komolyan annyi eszed nincs, hogy egy 52 éves atab pasinak nincs 1-3 felesége meg gyerekei. Akik mellesleg hol is vannak?
kerdezo, hvjak orvost? apuka komplexus?
szemuveg is kene, mert 38nak nezni egy 52 eves embert...
fiatal sracot nem talaltal, lehetoleg a te korosztalyodbol?
sztem te olyan tipus lehetsz, akinek mar mindegy ki van, csak jojjon valaki.. volt egy ilyen osztalytarsam. mar le is babazott. persze, most nyivakol, hogy a pasi oreg, nem egy"vilagban" vannak.
de nem baj, ugyis e fele megy a vilag... 20-30-40 eves korkulonbseg.
ez a helyes. hajra!!!
Ha ebben hazudott, akkor miben hazudik még?
Lehet, hogy ostoba nem vagy, de életveszélyesen naiv igen.
Itt nem csak az életkoráról hazudik :)
"Komolyan ennyire hulyenek nez? " - igen.
" mert nem akart katona lenni, ezert anno Sziriaban megvaltoztattak a szuletesi datumat" - ja. 14-évesen átírták 1 évesre :)
"Hogy kezeljem a szitut? " - páros lábbal,
"Beszelni akarok vele errol" - fölösleges. Sokat ugrálsz, még jól meg is ver aztán leshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!