Mi a véleményetek az MLP:FIM-ből a hatos fogat életkoráról?
A saját elméletem: Ezen életkormeghatározásban van egy biztos pontunk, mégpedig az, hogy Fluttershy egy évvel idősebb Pinkie Pie-nál.
A többit a Szépségjegy Krónikák c. részből próbáltam kihozni. Abban a részben egyértelmű, hogy Applejack és Rarity a két legidősebb. De csak kisebb-nagyobb filozofálás után lehetne rájönni, melyikük az idősebb. Fluttershy és Rainbow együtt szerepelnek a Cloudsdale-i jelenetben, bár ésszerű magyarázatot nem tudtam rá hozni (mármint az életkorra). Pinkie-t nem tudom sajnos hova tenni, de az biztos, ha Fluttershy idősebb Pinkie-nél, akkor Rainbow Dash is. És hátramaradt Twilight, aki valószínűleg a legfiatalabb, mivel még tanul.
Az én elméleti sorom ennyi, kissé hiányos, és nincs erős érvekkel alátámasztva, de ez az én véleményem.
Szóval a végeredmény:
Applejack: 24
Rarity: 23
Fluttershy: 21
Rainbow Dash: 21
Pinkie Pie: 20
Twilight Sparkle: 19
Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, hogy mások hogy gondolják, és akkor ezekból majd lehet valamerre mozogni. :)
Szerintem Pinkie a legfiatalabb, mert attól függetlenül, hogy Twilight tanul, nem ő a legkisebb. Pinkie nővére, Maud is tanul, mégis idősebb Pinkie-nél (mivel a nővére). A hat póni biztosan hasonló korú. Szerintem Fluttershy sem a legidősebb, mert kissé még elvarázsolt, félénk - tudom, hogy ilyen a jelleme alapból, de mégis.. kicsit befolyásolható és kiszámíthatatlan. Applejack és Rainbow Dash makacsak és önfejűek, ők is gyakorta viselkednek gyerekese. Twilight ugyan a leglogikusabban gondolkodó, de ez nem hordozza magában azt, hogy a legidősebb. Komolysága eredhet abból, hogy sokat tanul és hogy főszereplő... szerintem Rarity a legidősebb, mert ő a leggyakrabban felnőttesen viselkedő. Komoly, kimért és céltudatos. Saját boltja van és logikusan, előrelátóan gondolkodik. Nem mismásolja el a munkáját. Persze neki is vannak rossz tulajdonságai.
Szóval szerintem:
Rarity, Applejack, Twilight, Fluttershy, Rainbow Dash és végül, de nem
utolsó sorban: Pinkie :)
Egyébként ha már témánál vagyunk, szerinted ki idősebb? Maud vagy Big Mac? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!