Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott az életkoráról és a kapcsolati dolgáról! Most mit csináljak vele szerintetek?
Vagyok én, mint 21 éves diáklány és van egy srác. Társkeresőn ismerkedtünk össze, ott az életkora 27 évnek van feltüntetve és egyedülálló( facebookon nincs feltüntetve se a kor, se a kapcsolati állapot, én pedig nem kérdeztem egyiket sem, tudom hogy voltak barátnői, de a mostra nem kérdeztem konkrétan, hittem a társkeresős lapnak). Több napja beszélgetünk, egyhullámhossz, minden jó, nagyon kéne a pasi. Ma gondoltam "lenyomozom" iwiw-en..nem kellett volna..ott 33 az életkora és kapcsolatban van. Utánaszámoltam mindenféle bonyolult úton, családtagjai nyomán, kijött h tényleg 33. Viszont iwiw-re november óta nem lépett be..így nem tudom hogy a "kapcsolatban" mennyire igaz..
Nagyon megkedveltem, a zsánerem is, szóval..én még így nem voltam emberrel egy hullámhosszon.
Rákérdezni kéne, tudom, meg is lesz amint beszélek vele, de kívülálló szemmel ti mit gondoltok erről?
Csak normális válaszadók légyszi! Köszönöm!
Ha a 33 a reális, akkor valamit takargat. Kérdezz rá. Lehet, hogy kiderül, s nem nincs is semmi gond. De légy egyenes, mond el neki mit találtál, s kérdezd meg miért van ez. Jó eséllyel olyan történet jön majd, ami hihető, s ezt neked kell eldöntened. Lehet, hogy életreszóló szerelem lesz, de az is, hogy csak meg akar dönteni egy fiatal husit, azaz téged. S 27 éves korral ez könnyebb mint 33 évessel.
Szóval ha még érdekel a dolog, akkor kérdezz rá egyenesen, de ne agresszívan. S várd a választ. Ha ledumálja a bugyidat, az is a te döntésed lesz, s ha ott hagyod az egészet a francba, az is. De legalább nem csak a "talán" döntött, hanem te.
mivel egy wiw-re, facebook-ra, stb. azt ír ki bárki, amit akar (ugyanígy egy társkeresőre), én kérdőre vonnám, face to face.
azért sok energiát ne tegyél a srácba - nem is a kapcsolati státusz, hanem az életkor miatt.
erről hazudni... nem igazán tudok elfogadható indokot. én pl. szintén 33 vagyok, eszembe nem jutna 27-nek kiadni magam. (az indok amit el tudok képzelni az, hogy így látta esélyesnek egy 21 éves pipi felszedését (már bocs:)), - de ez messze van az elfogadhatótól....))
utolsó: komolyan azt gondolod, hogy ahelyett, hogy az ember felvállalja, hogy az adott korával az elvárásokkal ellentétben a saját döntései mentén hol tart vagy nem tart, inkább tagadja le a korát?
remélem ezt nem gondolod komolyan (vagy Te vagy az a pasi, akiről a kérdés szól...?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!