Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudott az életkoráról és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott az életkoráról és a kapcsolati dolgáról! Most mit csináljak vele szerintetek?

Figyelt kérdés

Vagyok én, mint 21 éves diáklány és van egy srác. Társkeresőn ismerkedtünk össze, ott az életkora 27 évnek van feltüntetve és egyedülálló( facebookon nincs feltüntetve se a kor, se a kapcsolati állapot, én pedig nem kérdeztem egyiket sem, tudom hogy voltak barátnői, de a mostra nem kérdeztem konkrétan, hittem a társkeresős lapnak). Több napja beszélgetünk, egyhullámhossz, minden jó, nagyon kéne a pasi. Ma gondoltam "lenyomozom" iwiw-en..nem kellett volna..ott 33 az életkora és kapcsolatban van. Utánaszámoltam mindenféle bonyolult úton, családtagjai nyomán, kijött h tényleg 33. Viszont iwiw-re november óta nem lépett be..így nem tudom hogy a "kapcsolatban" mennyire igaz..

Nagyon megkedveltem, a zsánerem is, szóval..én még így nem voltam emberrel egy hullámhosszon.

Rákérdezni kéne, tudom, meg is lesz amint beszélek vele, de kívülálló szemmel ti mit gondoltok erről?

Csak normális válaszadók légyszi! Köszönöm!

2013. febr. 19. 15:02
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja igen, az lemaradt hogy ő is érdeklődik irántam, nem kicsit, már elhívott randizni is, csak nekem az az időpont nem volt jó amit mondott, így nem mostanság fogunk tudni.
2013. febr. 19. 15:02
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha a 33 a reális, akkor valamit takargat. Kérdezz rá. Lehet, hogy kiderül, s nem nincs is semmi gond. De légy egyenes, mond el neki mit találtál, s kérdezd meg miért van ez. Jó eséllyel olyan történet jön majd, ami hihető, s ezt neked kell eldöntened. Lehet, hogy életreszóló szerelem lesz, de az is, hogy csak meg akar dönteni egy fiatal husit, azaz téged. S 27 éves korral ez könnyebb mint 33 évessel.

Szóval ha még érdekel a dolog, akkor kérdezz rá egyenesen, de ne agresszívan. S várd a választ. Ha ledumálja a bugyidat, az is a te döntésed lesz, s ha ott hagyod az egészet a francba, az is. De legalább nem csak a "talán" döntött, hanem te.

2013. febr. 19. 15:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszod! :)
2013. febr. 19. 15:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ebben hazudott,másban is fog.Keress őszintébbet.
2013. febr. 19. 15:07
 5/13 okoska31 ***** válasza:

mivel egy wiw-re, facebook-ra, stb. azt ír ki bárki, amit akar (ugyanígy egy társkeresőre), én kérdőre vonnám, face to face.

azért sok energiát ne tegyél a srácba - nem is a kapcsolati státusz, hanem az életkor miatt.

erről hazudni... nem igazán tudok elfogadható indokot. én pl. szintén 33 vagyok, eszembe nem jutna 27-nek kiadni magam. (az indok amit el tudok képzelni az, hogy így látta esélyesnek egy 21 éves pipi felszedését (már bocs:)), - de ez messze van az elfogadhatótól....))

2013. febr. 19. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Nyíltan beszélj vele. A korban hazudott, honnan tudod másban nem. Hát éppen ilyen az összes társkereső, alig van olyan aki ott igazat mond. Nekem ott ebből lett elegem, ott mindenki szexre keres. Tisztázd a dolgokat, főleg azt van-e valakije, még mielőtt jobban belehabarodsz. Ez csak tanács.N
2013. febr. 19. 15:11
 7/13 A kérdező kommentje:
Ez a megdöntéses téma nekem is eszembe jutott. De a randi hely, ahova elhívott egy teljesen semleges hely, sok emberrel, illetve amit én tapasztaltam az ilyen megdöntős pasikról, hogy sokat dumálnak a szexről..na vele nem. Egyszer-egyszer szóba kerül, de még simán a határon belül mozog..mondjuk az előző kapcsolat kezdeményem is így indult, 3 hónap netes levelezés normális dolgokról, mert a srác külföldön dolgozott, aztán eljött hozzám és mivel nem sikerült megfektetnie egy elég gyenge indokkal lerázott..most akkor már megint ebbe futok bele?! :D
2013. febr. 19. 15:12
 8/13 okoska31 ***** válasza:
igen, könnyen lehet, hogy ebbe futottál bele....
2013. febr. 19. 15:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Az életkorral kapcsolatban szerintem teljesen rendben van, hogy nem mondott igazat! Most beszéljünk őszintén: itt a Gyakori-n és máshol is az emberek egy része életkor szerint kategorizálja az embereket: x éves vagy, ezt kell csinálnod, úgy kell gondolkodnod, y vagy, akkor amúgy, z megint máshogy. holott sok embernek nem úgy alakult az élete, ahogyan szerette volna, pl. szegény volt, önbizalomhiányos, visszahúzódó huszonévesen, mindez pedig később megváltozik, akkor igenis joga van neki is úgy élnie, ahogyan szeretne! Nem pedig kitenni magát annak, hogy ennyi éves vagy, nincs feleséged és gyereked, akkor te csak egy semmi lúzer vagy és takarodj innen! Ha esetleg nem ez az elmebeteg gondolkodásmód lenne sok embernél, akkor nem kellene hazudnia a koráról!
2013. febr. 19. 15:20
 10/13 okoska31 ***** válasza:

utolsó: komolyan azt gondolod, hogy ahelyett, hogy az ember felvállalja, hogy az adott korával az elvárásokkal ellentétben a saját döntései mentén hol tart vagy nem tart, inkább tagadja le a korát?

remélem ezt nem gondolod komolyan (vagy Te vagy az a pasi, akiről a kérdés szól...?:)

2013. febr. 19. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!