Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltoztatott kapcsolati státusz, hogy ne lássam a párját, ilyenkor mi van? Ti fiúk, miért csináltok ilyet?
Igen, tudom, hogy szánalmas, de hihetetlenül idegesít ez a téma. Mintha nem lenne eléggé égő ez az egész helyzet. Máskor nevetnék az ilyeneken, akit ez izgat, de b-sszus, annyira könnyen ki tudnám verni a fejemből az egész témát, ha nem látnám, hogy ennyire erőlködik. Csak tudnám, miért, amikor tudja, h oké, tetszik nekem, de még annyi, de annyi pasi tetszik...
ma 18:01 - miből gondolod?
Mert akit nem látsz és nem tudsz rákeresni. Az tiltott téged.
A pasinak ehhez semmi köze.
féjszbuk...istenem ha nem lenne feleennyi gond nem lenne.
nem lenne az hogy tuti más tetszik neki - mert lájkolgatja a képeit
ésatöbbi
Szóval gondoljátok, nem lehet azt beállítani, h ne lássa, kivel vagy kapcsolatban, csak azt, h kapcsolatban?
ASOT - nem lájkolná a képeimet, ez tuti, mert ennél okosabb és én sem az övét, nem vagyok ez a típus.
Oké, tegyük fel, h a csaj letiltott. Ezzel mégis mi célja lehet? Hiszen nem is ismer engem. Azt sem tudja, h a világon vagyok. Max ha a srác elmondta (fura lenne)... és akkor mégis mit akar ezzel a lány? Maximum ő írhat nekem durva leveleket, nekem nincs rá okom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!