Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti melyiket választanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyiket választanátok a helyemben: boldogság vagy pénz?

Figyelt kérdés

Elmesélem az én kis problémámat a kapcsolatban....és hogy miért fontos a kérdés.

A párommal 2 és fél éve vagyunk együtt és sajnos nem minden happy...nagyon sokat veszekszünk, alig találkozunk hetente 2x és úgy érzem a barátomnak ez bőven elég...de nekem nem, és úgy érzem hogy elhanyagol, nem törődik velem, és sajnos nem is szeret. Az utcán is a kezemet ritkán fogja meg. Ha felhozom azt a kérdést, hogy miért ilyen elhidegült velem szemben azt mondja hogy nincs gondja, szeret engem, csak megerősödött lelkileg...A kapcsolat elején kis szerény, érzékeny sírós fiú volt....én meg az ellentétje....mostanra (kb egy éve már) megváltozott minden a sok balhé miatt...ő lett az erős, komoly személyiség és én lettem a síros érzékeny nő...sokszor sírok miatta hogy megbánt...:(

DE, vállalkozása van és sok pénze, én meg jelenleg munkanéküli vagyok a fősuli után...és tudom hogy a barátom sok mindent megadna ami pénzbe ki tud fizetni...de viszont nem tesz boldoggá...és talán ő is tudja...össze akarnánk költözni..de félek belemenni...hiszen elbizonytalanít nagyon engem...hogy tényleg szeret-e engem...én őt nagyon viszont...

Szóval ez lenne a helyzet...jaa és szakítani nem tudnék, lelkileg gyenge vagyok erre....félek hogy megbánnám...nem tudom mit tegyek már régóta ez a helyzet...

Ti mit csinálnátok?

Vagy valaki volt már iylen helyzetben??

Köszönöm 22 lány

2016. máj. 2. 10:56
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Sokan úgy értették a kérdést hogy rajta akarok akaszkodni a pénz miatt, de nem...én is akarok munkát keresni...csak úgy értettem hogy ő gazdag és nagyon....

de persze ha nem tesz boldoggá akkor csak én pazarlom el az éveimet, lehet hogy mással szerényen de sokkal boldogabbak lennénk, és törődne is velem...

csak egy baj van hogy tényleg nagyon imádom...ennyi! ha nem szeretném ennyire persze hogy könyebben menne a szakítás!!! ( de nemtudok mit szeretek benne...lehet hogy azértmert ő az első komoly kapcsolatom és nem akarok utána évekig megint szingli lenni) :(

2016. máj. 2. 14:51
 22/22 anonim válasza:
Ez a pasi bárkit megkaphat mert van pénze,és igaza van,pénz nélkül mehetne mindenki a hid alá..
2016. júl. 12. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!