Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy bár pofátlanul szerencsés vagyok a pénzügyekben és az üzletben a szerelmi életem egy csőd?
Sziasztok.
Itt leírnám pár mondatban életem történetét.
Szegény családból származom. A 20. születésnapomon betértem egy lottózóba ahol vásároltam egy Buksza nevű sorsjegyet ahol elképzelhetetlen módon lekapartam a fődíjat, melynek összegét ti is megismerhetitek, ha utána jártok.
Ezután a nyeremény felét a szüleimnek adtam, a másik feléből elindítottam a kereskedelmi cégemet, ami a kezdeti nehézségek után szárnyalni kezdett és vagyonokat hoz ma is.
Igen ám, de egyre inkább úgy érzem, hogy ez mit sem ér mert nem találkozok azzal a társsal akivel mindezt jó szívvel megoszthatnám.
Randiztam már mindenféle lánnyal, mama kedvencével, rockerrel, állat baráttal, művésszel, de ez sem működött.
Egyszerűen én ezt nem értem, úgy érzem figyelmes vagyok kedves és érdeklődő, de mégsem működik semmi.
Mondhatnátok, hogy ez azért van, mert pénzem miatt a lehúzó lányok találnak meg, de ezt nem hiszem.
A pénzemmel nem hivalkodok, egy átlagos panelban lakom, átlag autóm van, nem hordok méregdrága ruhákat melyek tükröznék az anyagi helyzetemet.
Attól,hogy van pénze valakinek még nem sikeres a nőknél...
Nekem is van pénzem,de attól még nem vagyok jóképűbb vagy izmosabb.A mai világban viszont a többségnél a külsőségek számítanak,amik adottságok.Úgy születsz és nem nagyon lehet rajta változtatni,bármilyen is vagy.
Gondoltam én is arra, hogy a kisugárzásommal lehet baj, de egyszerűen nem akarok szerepet játszani, hanem csak magamat adni.
A testemmel, már szerintem nincs gond jó ideje személyi edzőhöz járok látványos eredménnyel.
Más: Évekkel ezelőtt mikor még ez kielégített én azt tapasztaltam, hogy bizony vannak bizonyos típusú lányok akiknek elég megmutatni az anyagi helyzeted és bármire kaphatók, de mint mondom én őket már rég kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!