Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet az, hogy bár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy bár pofátlanul szerencsés vagyok a pénzügyekben és az üzletben a szerelmi életem egy csőd?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Itt leírnám pár mondatban életem történetét.

Szegény családból származom. A 20. születésnapomon betértem egy lottózóba ahol vásároltam egy Buksza nevű sorsjegyet ahol elképzelhetetlen módon lekapartam a fődíjat, melynek összegét ti is megismerhetitek, ha utána jártok.

Ezután a nyeremény felét a szüleimnek adtam, a másik feléből elindítottam a kereskedelmi cégemet, ami a kezdeti nehézségek után szárnyalni kezdett és vagyonokat hoz ma is.

Igen ám, de egyre inkább úgy érzem, hogy ez mit sem ér mert nem találkozok azzal a társsal akivel mindezt jó szívvel megoszthatnám.

Randiztam már mindenféle lánnyal, mama kedvencével, rockerrel, állat baráttal, művésszel, de ez sem működött.

Egyszerűen én ezt nem értem, úgy érzem figyelmes vagyok kedves és érdeklődő, de mégsem működik semmi.

Mondhatnátok, hogy ez azért van, mert pénzem miatt a lehúzó lányok találnak meg, de ezt nem hiszem.

A pénzemmel nem hivalkodok, egy átlagos panelban lakom, átlag autóm van, nem hordok méregdrága ruhákat melyek tükröznék az anyagi helyzetemet.

2014. febr. 10. 21:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Érzek én itt a kérdésedben is némi hátsó szándékot. Biztos,hogy az is megfordult a fejedben a kiírása közben,hogy talán 1-2 leányzó itt is rád ír. Van egy rossz hírem, aki így is tett az is a pénzedre hajtana.

Viszont lehet a személyiségedre is rányomta bélyegét,hogy "jól megy"! Ez is lehet egy komolyabb kapcsolat gátlója. De ennyiből amit itt leírtál nem hiszem,hogy bárki ki tudná találni mi is lehet a gond!

Azért sok sikert!

2014. febr. 10. 21:53
 12/21 A kérdező kommentje:
Talán még az lehet a gond, hogy túl sokat dolgozom, de a cégem egyszerűen az én "gyermekem" amit saját kútfőből a fortuna által adott kezdőtőkével alapítottam, őt egyszerűen nem hagyhatom veszni......
2014. febr. 10. 21:59
 13/21 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Nem is kell,hogy a saját céget hanyagold. Hisz a saját jövődet jelenti, jelentheti. Ez legyen a legfontosabb. De ha valaki komolyan fog érdeklődni irántad az meg is fogja ezt érteni. Hisz a mai világban nagyon is fontos a józan gondolkodás!

2014. febr. 10. 22:03
 14/21 anonim ***** válasza:

én nem értem mit nem értesz

vannak akiknek mindkét dolog üzlet meg magánélet bejön, van akinek egyik sem van akinek pedig a 2ből valamelyik....

neked mázlid volt a sorsjeggyel és nem tudod megemészteni hogy miért lett "learatva a teljes mákföld" úgy vagy vele hogy a lóvé mellé klassz magánélet jár "mertha már lúd legyen kövér" de nem minden papsajt

azt mondom nézd a poharat félig telinek ne félig üresnek.

2014. febr. 10. 22:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát ember én azért irigyellek, igaz hogy még csak 19 éves vagyok és diák, de most nagyobb szükségem lenne egy jó melóra mint egy jó szerelmi életre :D

19L

2014. febr. 10. 22:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem jöhet össze minden. :( Én meg pont fordítva vagyok ezzel.
2014. febr. 10. 22:22
 17/21 A kérdező kommentje:

15-ös, ha van lehetőséged jelentkezz diákmunkára valamilyen idegen nyelvű ügyfélszolgálati céghez.

Talán nem keresed majd degeszre magad vele, de hidd el később remekül mutat majd az önéletrajzodban és a nyelvtudásod sem kell majd bizonygatnod. Akkor pedig, ha nem tudsz semmilyen idegen nyelvet sürgősen kezd el tanulni.

Sok-sok 10K-val megdobja majd a kezdő fizudat.

(Ennyi segítséget tudok adni én is ha már ennyi tanácsot kapok)

2014. febr. 10. 22:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Azért kedves kérdező, attól, mert te a véletlen szerencsének köszönhetően nyertél a Bukszán, még ne távolodj el ennyire a valóságtól!

1-2 év diákmunkáért egyetlen cég sem fog tízezrekkel többet fizetni, ráadásul tudod, hogy milyen túlkereslet van diákmunkákra? Kérdőívezésen, szórólapkihordáson meg alkalmi kemény fizikai munkán kívül az összes más munkakörbe brutális túljelentkezés van. Szóval gyakorlatilag örülhet az ember, ha egyáltalán valami jut neki, nem hogy még válogasson kénye-kedve szerint.

Tudom, hogy segíteni akarsz, de a rideg valóság nem ilyen egyszerű. Mindenhez pénz kell, a nyelvtanuláshoz is. Persze, lehet autodidakta módon, ami vagy sikerül, vagy nem. Nekem szerencsém van, mert elég egy jó nyelvkönyv, és az internet segítségével magam is meg tudok tanulni egy nyelvet, kb annyi időráfordítással, mint ha nyelvtanárhoz járnék. De ezzel sokan nincsenek így.

Kérdező: szerintem a személyiségeddel lesz baj. Nincs benned, ami megfogja őket. Felszínesnek tűnsz, és úgy sejtem, minden a céged körül forog. Ami persze részben érthető, de egy nőnek nem egy munkamániás, mindent a vállalatért beáldozó cégvezető kell, hanem egy FÉRFI, aki TÖRŐDIK velük, akinél Ő áll a középpontban.

Sokat elmond, hogy szinte végig csak a pénzről beszélsz, még ha olyan összefüggésben, hogy azt ecseteled, hogy neked ez mennyire nem számít, de mégis minden akörül forog. Nem azzal álltál elő, hogy ilyen meg olyan a személyiségem, ezt meg azt szeretem csinálni,ezt tartom fontosnak egy emberi kapcsolatban, ja, és mellesleg nyertem a Bukszán, aminek köszönhetően most jól élek. Nem.

És szerintem valahol itt van a kutya elásva.

2014. febr. 10. 23:38
 19/21 anonim ***** válasza:

Kuldj egy kepet priviben kerlek.

Egy sracnak mar segitettem - egy aprosagban- es az egesz iroda dicserte :P

2014. febr. 10. 23:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes, hogy itt ugye nem ismerünk senkit, aki kérdést ír ki, csak azt tudjuk, amit önmagáról megfogalmaz.

Alapvetően nem gondolom, hogy összefüggés van az anyagiak és a párkapcsolatok sikeressége között, de mivel Te erre hegyezed ki a kérdésedet, szinte a lényed lényegének mutatod be a sorjegy-nyereményed és az abból adódó anyagi sikerességedet, Nálad biztos van összefüggés. Annyira fontos Neked a cég és az anyagiak, hogy nyilván nem tud elég fontossá válni neked egy ember... Az, hogy "figyelmes, kedves és érdeklődő vagy", az kevés. Tudsz-e igazán szeretni? Ez a fontos kérdés...

2014. febr. 11. 02:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!