Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti melyiket választanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyiket választanátok a helyemben: boldogság vagy pénz?

Figyelt kérdés

Elmesélem az én kis problémámat a kapcsolatban....és hogy miért fontos a kérdés.

A párommal 2 és fél éve vagyunk együtt és sajnos nem minden happy...nagyon sokat veszekszünk, alig találkozunk hetente 2x és úgy érzem a barátomnak ez bőven elég...de nekem nem, és úgy érzem hogy elhanyagol, nem törődik velem, és sajnos nem is szeret. Az utcán is a kezemet ritkán fogja meg. Ha felhozom azt a kérdést, hogy miért ilyen elhidegült velem szemben azt mondja hogy nincs gondja, szeret engem, csak megerősödött lelkileg...A kapcsolat elején kis szerény, érzékeny sírós fiú volt....én meg az ellentétje....mostanra (kb egy éve már) megváltozott minden a sok balhé miatt...ő lett az erős, komoly személyiség és én lettem a síros érzékeny nő...sokszor sírok miatta hogy megbánt...:(

DE, vállalkozása van és sok pénze, én meg jelenleg munkanéküli vagyok a fősuli után...és tudom hogy a barátom sok mindent megadna ami pénzbe ki tud fizetni...de viszont nem tesz boldoggá...és talán ő is tudja...össze akarnánk költözni..de félek belemenni...hiszen elbizonytalanít nagyon engem...hogy tényleg szeret-e engem...én őt nagyon viszont...

Szóval ez lenne a helyzet...jaa és szakítani nem tudnék, lelkileg gyenge vagyok erre....félek hogy megbánnám...nem tudom mit tegyek már régóta ez a helyzet...

Ti mit csinálnátok?

Vagy valaki volt már iylen helyzetben??

Köszönöm 22 lány

2016. máj. 2. 10:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!!

Nos, van benne igazság, hogy inkább a boldogságot választanátok...talán én is... sose gondoltam hogy én mint nagy lelkű, kedves életvidám lány iylet érdemlek...:/

Munkát mindenképen akarok keresni, hiszen nem akarom hpgy ő tartson el...mert neki a boldogság = pénz....de nekem nem!!!

tervezzük a jövőt, de ő csak a vállakozását mondogatja folyamatosan...meg hogy pénz lesz az a legfontosabb...

várok még egy kis ideig és meglátom mi lesz...mert én nagyon szeretem őt!!! ezért nem akarom elhagyni!

próbálok vele beszélni folyamatosan, de a munkája miatt lett iylen erős személyiség...talán a mérnöki munkája miatt hanyagol el, de ő ezt nem érzi, hiszen mondja most a munnka az első..

amúgy a napokban el kezdtem nem törődni vele, hogy érezze hogy mennyire megbánt amit tesz velem...remélem veszi a lapot...és el kezd jobban velem törődni, mert én mindent megadnék érte! :) ez a tipikus példa, hogy én sokkal többet adok a kapcsolatban mint ő...és remélem egyszer 50-50 %-os lesz a kapcsolatban az adok kapok és hátha íagy harmónikusabb lesz

2016. máj. 2. 11:37
 12/22 A kérdező kommentje:
lehet hogy szeret engem...csak nem úgy mint régebben...szerintem csökkent nála a szerelem, de nálam nem, mert többet akarok vele lenni...az elején ő szeretett jobban, most meg én őt!! :D
2016. máj. 2. 11:44
 13/22 anonim ***** válasza:

próbáld megbeszélni vele ezt a dolgot, mert nem biztos, hogy a pénzért feláldozná a kapcsolatot...

tehát mond el mi a probléma és mit szeretnél, persze apránként kapod meg valószínűleg, szóval neked meg türelmesnek kell lenned...

viszont a boldogságodért tenned kell! ha nem tud boldoggá tenni, akkor ne szenvedj mellette!

23F

2016. máj. 2. 11:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló a helyzet.

Már alig mutatja ki az érzéseit, nekem többre van szükségem.

Én is úgy éreztem, hogy lelkileg nem tudnám meglépni a szakítást, de már lassan és biztos eljutok arra a pontra, hogy mégis.

Nem lehet leélni egy életet boldogtalanságban, teljesen mindegy mennyi pénzt adnak cserébe.

Az elvesztegetett idődet senki sem fogja tudni visszaadni. 23L

2016. máj. 2. 12:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, tudod, az ember nem gondolatolvasó, szóval a szóból ért mindenki, férfi is, nő is. Én megpróbálom megoldani a problémákat, amíg lehet, ha már nem lehet, akkor lépek más irányba, amint tudok. Szerintem a ti esetetek még megoldható, HA mindketten tesztek érte. Nem elég az, ha csak te akarod.
2016. máj. 2. 12:22
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben szembeköpném magam amiért annyira naiv voltam hogy egy "kis szerény, érzékeny sírós fiúval" jöttem össze és nem láttam át a szitán hogy ezek a legganébbak a világon, csak dugni akarnak meg hatalmaskodni mások felett, kitölteni másokon a nyomorukból fakadó haragod...!
2016. máj. 2. 12:39
 17/22 anonim ***** válasza:
*haragot
2016. máj. 2. 12:40
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez a mostani helyzet megfelelne, fel sem merült volna benned, hogy kiírd ezt a kérdést.

De válaszold meg: mit érsz azzal, ha a boldogtalanságot választod?

Mit veszítesz a szakítással? A boldogtalanságot? Ne mondd nekem, hogy több erő kell belemenni, hogy örökké boldogtalan legyél, idővel megkeseredett, mert tudod, ezt nem lehet pénzzel kompenzálni. (A kapcsolatotokat meg úgy tűnik, helyrehozni már nem lehet.)

2016. máj. 2. 13:24
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha a pénzt választod, nagyon is megérdemled, hogy boldogtalan legyél. Annyira lusta vagy, hogy az már eszedbe se jut, hogy valamit önerőből érj el az életben?

Lelkileg gyenge, az, még felhozhatsz 86 hasonlóan blőd kifogást, akkor is csak egy számító, pénzéhes, emellett meg akaratgyenge kis szobanövény vagy, kizárólag te tehetsz az állapotodról, és kizárólag te tudsz belőle kikecmeregni.. ideje lenne eldöntened, mi a fontos az életben, aztán pedig cselekedni. Ha a cselekvés feleannyira jól fog menni, mint a kifogásgyártás, akkor máris sínen leszel.

2016. máj. 2. 13:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Már nem lennék vele. A rabja vagy csak, függő kapcsolatban éltek. Ez nem fog változni, ő tisztában van vele hogy függsz tőle, ő pedig kihasználja, visszaél a fölényével.

Pénzt bármikor szerezhetsz, boldog kapcsolatot viszont nem és az elpazarolt éveket és a fiatalságodat nem kapod vissza!!

2016. máj. 2. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!