Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szabad lenne vele járnom vagy mindenki lenézne miatta?
17/L vagyok és egyik versenyen találkoztam egy pasival, akit addig csak a tv-ből vagy netről ismertem (nem egy sztár, csak a sportág "rallyongói" szemében), de nem tudtam mennyi idős. Sokáig dumáltunk, flörtölgettünk, de azt hittem felejtős. Erre 1 hónapra rá odakültözött a szomszédunkba. Egyedül engem ismert a környéken és ezért nem volt nagyon feltűnő, hogy mindig együtt voltunk. Totál belézúgtam és ő is belém. Titokban együtt voltunk sokáig, a haverjai fedeztek, addig míg nem tudtam, hogy már volt egy felesége, de azóta csak könyörög, hogy menjek vissza hozzá és nem bírok neki ellenállni.
34 éves, de kb. 25-nek néz ki (22 volt mikor megházasodott és 27 mikor elvált).
Én ki akarok belőle szeretni, mert tudom, hogy nem helyes amit csinálunk, de így nagyon nehéz, hogy minden nap látom, de kicsit feltünő lenne, ha hirtelen megszakítanék vele minden kapcsolatot. Ha vele vagyok nem bírok ellenállni neki....
Mit csináljak? Szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!