Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a korkülömbség?

Figyelt kérdés
A csaj 21 éves 2. szakmáját rakja de max 18-nak nézz ki, én meg csak 17 vagyok. Lehet esélyem.Ma elég sokszor megnéztem szerintem azt hiszi hogy kibeszélem, vagy talán ő is érzi hogy akkarok valamit de azért furcsa kapcsolat az ha a nő 4 évvel idősebb.
2010. ápr. 7. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
ha ő is ilyen intelligencia szinten van mint te akkor lehet belőle valami de ha értelmesebb akkor felejtős
2010. ápr. 7. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Neked számít?
2010. ápr. 7. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
lehetséges. sok szerencsét, én sajnos a korkülönbség miatt szenvedek.
2010. ápr. 7. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a szerelemben a kor nem számit. Ha kölcsönösen bejösztök egymásnak ,akkor vágjatok bele. A kor ne legyen már akadály, nem olyan fontos ez.
2010. ápr. 7. 20:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Mesélnél róla?? Hát én komolyabb fejjel gondolkozok, mert már 18 évesen szeretném elhagyni szüleimet mert nem érzem jól magam.
2010. ápr. 7. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
20:40es, én is meg vagyok akadva ezzel a korkülömbséggel :( Nekem egy 3 évvel kisebb fiú tetszik, de nagyon.
2010. ápr. 7. 20:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem számít de olyan cikis dolognak érzem. Mert ilyen tipikus hős gondolkodásu vagyok mindent megszeretnék adni annak akit szeretek.
2010. ápr. 7. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezek alapján amit leírtál biztos komoly gondolkodású vagy, ezért szerintem mindenképp érdemes próbálkoznod! Ha rendes lány, és nem olyan felvágós nem fog lenézni, vagy elutasítani téged azért mert fiatalabb vagy, vagy ha mégis elutasít annak más lesz az oka...

19/L

2010. ápr. 7. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Inkább keress egy 8 évest.Ő már tanulta,hogy a különbséget n-el írják.
2010. ápr. 7. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne tétovázz:)vágj bele:)nálunk ugyan ez a helyzet a barátommal. én 22 ő 18:) 1 éve leszünk együtt. Sokszor nem nézném ki belőle h komoly a felfogása de egyszerűen mégis:) A szerelem a lényeg h szeressétek egymást olyankor a kor nem számít semmit se. Bár sajnos sokszor akik körülvesznek azoknak sokat számít de nem tudom miért ilyenek pl a szülök. Miért kell ilyeneken kiakadni...

Próbáld meg én azt mondom:) és írd meg h sikerült:) szurkolok

2010. ápr. 7. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!