Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számit a korkülömbség? 20év belefér még?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 17:39
1/8 nielindi válasza:
szerintem az már sok. én 23 évesen nem állnék le egy 43 éves pasival. nem tudom elképzelni, h olyan emberrel legyek, aki az apám is lehetne.
2/8 anonim válasza:
szerintem is sok, 23 évesen nem állnék le egy 3 évessel.
3/8 anonim válasza:
ja, 20 évesen nem állnék le egy kis g.ecivel...
4/8 anonim válasza:
Sajnos nem tudom eldönteni!Köztünk 14 év van a javamra(?),de én imádom!
5/8 anonim válasza:
A volt férjem és köztem 21,5 év volt a javára, nem is tartott sokáig. A mostani párommal kerek 10. Szerintem ez pont jó. Édesanyám az 5 évre esküszik. Szerintem az kevés, mert egy férfinek be kell nőni a feje tetejének. Ha pedig ez idősebb korban lenne, amikor már a feje teteje benő, addigra meg... nem megyek inkább bele
7/8 anonim válasza:
Csak visszafelé számolt gondolom....pff:)
8/8 anonim válasza:
Szerintem a kapcsolat elején belefér, de gondolj bele, hogy akkor is olyan jó móka lesz-e, amikor ő már nagyot hall, és keze-lába remeg, te meg még mennél társaságba, kirándulni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!